Vladimir Dugandzic / CROPIX
KONAČNO POBJEDA

Vukas: 'Tudorov govor na presici sve nas je motivirao... Sada idemo izbaciti Šahtjor!'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 04. kolovoz 2014. 01:44

Hariju Vukasu, ali i Igoru Tudoru, pao je kamen sa srca nakon pobjede protiv Slavena Belupa. Pomoćni trener Bijelih je nakon utakmice rekao:

- Svi smo zadovoljni zasluženom pobjedom, mogli smo utakmicu riješiti ranije. Zadovoljilo nas je sve. Počevši od press konferencije našeg trenera koja je podigla sve u klubu, bila je dobra i igra kao i rezultat. Sve skupa je to dobra najava za četvrtak i utakmicu protiv Šahtjora. Pogreške smo sveli na minimum. U četvrtak moramo napadati, biti oprezni u prekidima u obrani. Prvo poluvrijeme je bilo u redu, u tom smjeru moramo igrati i protiv Šahtjora - rekao je Vukas.

Sdruge strane, Scoria nije izgledao previše razočaran:

- Zaslužena pobjeda Hajduka, pogodak u 45. minuti ih je smirio. Premekani smo i prenaivni da bismo pobjeđivali u gostima. Teško nam se nametnuti u utakmicama koje su fizički dosta jake, mi nismo na toj razini. Lani smo se borili za ostanak, igrači kao da uzimaju pod normalno da gube ovakve utakmice. Hajduk je bio bolji od nas, ne bih ulazio u analizu njegove igre. Bavim se problemima moje momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 05:16