Davor Žunić / CROPIX
NIKAD MIRA U SPLITU

Nestašni Jo ispucao sve kredite na Poljudu: Brazilac na izlaznim vratima Hajduka!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. kolovoz 2014. 11:00

Brazilac Jo je svoje očito odigrao u Hajduku, u Poljudu gledaju način kako da ga se riješe i to odmah, što prije. U procesu je raskid, sporazumni raskid.

U nedjelju igrajući za Hajduk B, na turniru u Imotskoj krajini, Jo ne da nije zadovoljio probu kroz prateću momčad Marija Osibova, nego je - prelio čašu strpljenja "bijelih".

U Poljudu nisu zadovoljni niti zdravstvenim stanjem Joa, niti njegovim ponašanjem i Hajduk odmah gleda kako da ga se riješi. Ne žele ga do kraja ocrniti, ali je jasno da je stigao nespreman, nezaliječen, s problemima trbušnog zida i prepona.

Onda se sugeriralo da je ozdravio i da je odradio cijeli trening s ostalima u petak, pa su ga – puni nade – poslali na provjeru B momčadi.

Tamo Jo nije bio odgovoran, igraj ovo, on igra ono, bude na desno, on ode na lijevo i u tom stilu.

Po povratku i referatu stožera druge momčadi predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević prelomili su: raziđimo se sa Joom. Uvik Jo mi bit će... Ali, gospodski, da i on lakše nađe iduću destinaciju.

Netko je tu pogriješio u procjeni, a bolje da se pepelom pospu odmah, nego da loš posao – potraje.

Hajduk gleda način kako da ga se – riješi. Nisu zadovoljni, ni zdravstvenim stanjem, niti ponašanjem. "Jučer je bilo nekih gluposti, pokušavamo riješiti problem", rečeno je neslužbeno.

Išao je u Imotski, nije pokazao zavidnu dozu zalaganja. Makar Jo kaže da bi se htio dokazati. Traži se formula kako odraditi razlaz da vuk bude sit, a ovce na broju.

Hajduk se, kažu, brojnim klauzulama u ugovoru zaštitio da sve može odraditi bezbolno, za dan-dva objavit će: Jo više nije igrač Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 15:25