Drago Sopta / Cropix
PSIHOLOG, A NE PSIHIJATAR

Vučević o nervozi, Katalinić o nesreći; Igrači bez izjava zbog 'hajke' na Sharbinija

Nogomet je zbog ovoga interesantan. Mi smo odigrali dobru utakmicu, a oni su iz tri udarca zabili tri gola. Drugi gol primili smo prenaivno, pričao je Ivan Katalinić
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 12. ožujak 2011. 23:59

Goran Vučević priznao je da su njegovi igrači u gradskom derbiju bili strašno nervozni:

- Bila je ovo jako teška večer za nas. Bili smo nervozni, preplašeni, nismo mogli povezati tri dodavanja. Nismo odigrali kako sam tražio od njih. Split je dominirao terenom, ali smo u drugom dijelu zagospodarili terenom, postali smo puno konkretniji, iako je i tada bilo pogrešaka, na kraju smo sretniji i spretniji došli do pobjede.

Što je bio uzrok ovakve nervoza i loše igre u prvom dijelu?

- Nismo imali igrača koji će zadržati loptu, koji će povezati naše strane i gurnuti okomitu loptu prema protivničkim vratima. Nismo imali igrača koji će proći jedan na jedan i napraviti razliku. Ovo nam je važna pobjede, donijela je mir, iako ovdje nikad nema mira i Hajduk nema pravo na oscilacije.

Ivan Katalinić čestitao je Hajduku:

- Nogomet je zbog ovoga interesantan. Mi smo odigrali dobru utakmicu, a oni su iz tri udarca zabili tri gola. Drugi gol primili smo prenaivno. Presudilo je iskustvo igrača kao što je Andrić. Mi na kraju možemo biti zadovoljni, više igrom nego rezultatom.

Igrači Hajduka odbili su dati izjave, kažu, pogodilo ih je pisanje o Anasu Sharbiniju. Podsjećamo, bijela legenda Jurica Jerković se nespretno izrazio izjavom da mladom Grobničanu, koji se provozao Golfom po tartan stazi Poljuda, “treba psihijatar”, a htio je dobronamjerno reći “psiholog”. No, dobra je vijest za hajdukovce što se svlačionica homogenizirala uoči derbija s Dinamom sljedeće subote u Maksimiru, Mirta Šurjak je na HTV-u izvijestila da se ‘gori’ sprema čak 10.000 Splićana i Torcidaša...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 12:24