Ronald Goršić/ CROPIX
SASTANAK U MAKSIMIRU

Vraća se Ademi, najviše upita stiže za Vrsaljka, Vidu, Badelja i Sammira!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2012. 21:56

U ponedjeljak su se u Maksimiru sastali izvršni predsjednik Zdravko Mamić, sportski direktor Zoran Mamić i trener Ante Čačić. Tema je bila kadrovska križaljka za sljedeću sezonu. Iznenađenja nije bilo, možda tek jedno.

- U Dinamo se s posudbe u Lokomotivi vraća Arijan Ademi - kazao nam je Ante Čačić.

Zašto je to iznenađenje? Samo iz jednog razloga, njegovo ime nije se spominjalo u dosadašnjim planovima modre struke. Makar je jasno da se radi o kvalitetnom zadnjem veznom.

Osim Ademija, u Dinamo stižu iz Lokomotive Puljić, Peko i Brozović. To se znalo, jučer je službeno potvrđeno.

- Na posudbu odlaze vratar Lončarić i Sylvestr - kaže trener Modrih.

I to je očekivano, o tome smo već pisali. Imena klubova još se ne znaju, ali to će sigurno biti oni u kojima će Lončarić biti prvi vratar, a mladi Slovak u udarnih jedanaest. Nema potrebe igrače slati na posudbu ako i na novoj destinaciji budu na klupi.

Još jedno novo ime dolazi u plavu svlačionicu.

- Umjesto Raka, novi kondicijski trener je Ivan Štefanić. Zvonko Komes ostaje u nogometnoj školi jer je tamo neophodan - kaže Čačić.

Sastanak ipak nije donio ništa novo kad se radi o odlascima. Nema još konkretnih ponuda, što i jest logično, jer prijelazni rok još nije niti počeo, a pred nama je i Euro. Razvidno je da upiti menadžera i klubova ponajviše stižu za Vidu, Vrsaljka, Badelja i Sammira. Netko od njih, a možda i svi, prodat će se ovoga roka. Sigurno vam je upalo u oči da Dinamo iz Lokomotive dovodi dva veznjaka, Ademija i Brozovića. Arijan je klasični zadnji vezni, a Brozović može igrati i ofenzivnije, poput Milana Badelja.

- Brozović je nasljednik Badelja!

Da, na sastanku trojca pričalo se i o Marinu Tomasovu. Nema bitnih novosti, čeka se odgovor druge strane.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 14:43