BOMBA S POLJUDA

VELIKO POJAČANJE U SPLITU Bivši reprezentativac Ukrajine Milevskij u Hajduku!

Piše: ArhivaObjavljeno: 29. srpanj 2014. 16:41

Iskusni ukrajinski napadač i bivši reprezentativac Artem Milevskij (29 godina) novi je igrač Hajduka! Bjelorus je danas stigao u Split, a predstavljen će biti u petak, po povratku Splićana iz Kazahstana.

Artema Milevski je Bjelorus, veznjak i napadač, uglavnom polušpica, tzv. desetka, igrao je za reprezentaciju Ukrajine, a najveći dio karijere proveo je u kijevskom Dinamu.

Milevski je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju Ukrajine, igrao je u tandemu sa Andrejom Ševčenkom, i u jednom je trenutku važio za napadača vrijednog 10 milijune eura. Zadnjih godina karijera mu je krenula silaznom putanjom. U turskom Gaziantepu se zadržao kratko, a zadnji klub mu je bio Aktobe iz Kazahstana.

Iz Turske je morao otići nakon što je slupao Ferrari California . Za Milevskog se zna da je paklen igrač, ali i da je problematičnog temperamenta. I 2008. i 2009. bio je proglašavan za najboljeg ukrajinskog nogometaša, ali je iz kijevskog Dinama otišao bez odštete, zbog niza prekršenih klupskih pravila, uglavnom vezanih za izlaske i opijanje...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 21:44