JOŠ UVIJEK NESPREMAN

Artjom Milevskij će biti spreman u rujnu, mogao bi debitirati protiv - Dinama!

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 06. kolovoz 2014. 12:19

Bilo je najavljeno da će Hajduk u utorak službeno predstaviti svog novog igrača Artjoma Milevskog, 29-godišnjeg napadača od koga se očekuje da bude veliko pojačanje, ali je ta promocija odgođena za neko vrijeme.

Hajduk je, naime, fokusiran na revanš utakmicu 3. prekola Europske lige u četvrtak na Poljudu protiv kazaškog Šahtjora u kojoj želi nadoknaditi poraz 2-4 iz Karagande i plasirati se u doigravanje, a Milevski ionako još nije u konkurenciji za sastav.

Bjelorus vjerojatno neće ni biti spreman zaigrati sve do početka rujna ili u najboljem slučaju mogao bi debitirati na derbiju s Dinamom na Poljudu.

Hajduk je s Milevskim povukao riskantan potez. Splićani su doveli igrača vhunske kvalitete, ali koji je nespreman zbog poduže pauze te opterećen etiketom “problematičnog ponašanja”.

Ipak u Hajduku tvrde da su se osigurali na sve načine da ugovor mogu prekinuti u svakom trenutku, ako ta priča ne bude išla u pozitivnom smjeru.

Na Poljudu se nadaju da će dovođenje Milevskog biti pun pogodak za razliku od Brazilca Joa koji je ovog ljeta doveden iz Pule, a već je proglašen - promašajem.

PLUS

Sandro Gotal

22 godine

4 utakmice/ 2 gola (Istra i Šahtjor)

vrijednost: 400.000 eura

MINUS

Josiel Alves de Oliveira

25 godina

bez učinka

vrijednost: 850.000 eura

NEUTRAL

Artjom Milevski

29 godina

još nema pravo nastupa

vrijednost: 700.000 eura

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 23:37