Joško Ponoš / CROPIX
ODRAĐENA KAZNA

Tudor se vraća na klupu: 'Lokosi su dobri, ali mi pucamo od pozitvne energije'

Preseljenje Leke i Rukavine u Lokomotivu Tudor nije želio posebno komentirati 'jer to nije u njegovoj domeni'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 09. kolovoz 2014. 13:58

- Već smo se prešaltali na utakmicu s Lokomotivom, to je sad jedan novi film. Igrači su psihički i fizički iscrpljeni od četvrtka, ali u svlačionici se osjeća pozitivna energija - kazao je trener Hajduka Igor Tudor u subotu ujutro na 'presici' uoči nedjeljne utakmice s Lokomotivom.

- Lokomotiva je standardno dobra momčad. Često se 'prometuje' u njihovoj svlačionici, ali uglavnom je riječ o dobroj ekipi koja je često pri vrhu - kazao je Tudor dodavši kako od susreta očekuje još jednu dobru utakmicu kakve su bile u zadnje vrijeme.

Igra 'bijelih' najjača je prednost Hajduka, smatra trener, pojašnjavajući kako se 'više ne može razmišljati što je bilo jučer jer nogometni život tjera ljude da gledaju danas i sutra'.

Preseljenje Leke i Rukavine u Lokomotivu Tudor nije želio posebno komentirati 'jer to nije u njegovoj domeni', kazao je tek kako 'to nije ništa novo'.

- Što se tiče moje momčadi, pravi nogometaši se pripremaju na svakom treningu, ritam je jak, nema vremena za razmišljanje. Stalno treba držati razinu spreme i porasti treneru u očima ako se žei zadržati mjesto u momčadi - odlučan je Tudor.

Sastav mu nije običaj komentirati, kazao je, tko će istrčati na teren odlučit će kad vidi stanje ekipe u svlačionici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 16:03