Duje Klarić/CROPIX
KRSTIČEVIĆ UOČI OSIJEKA

'Treniramo izvanredno, ali očito da za žestok ritam gore-dolje nismo baš spremni'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. travanj 2012. 14:36

Hajduk kreće u Osijek bez posebnog imperativa, ali sa dva zadatka, nastaviti pobjeđivati i vidjeti mlade igrače na djelu (utakmica se igra u nedjelju u 18 sati). Krstičević vodi na put 20 igrača, ali među njima nisu ozlijeđeni Mario Maloča, Drago Gabrić i braća Sharbini. Zato se vraća kapetan Andrić koji je opet na popisu i vjerojatno počinje utakmicu na svojoj poziciju u veznom redu.

- Želimo nastaviti u našem ritmu koliko god ova utakmica Osijeku bila važna za njihovu borbu, toliko je i nama važna da nam dade dodatne potvrde za naš rad. Moram reći da se trenira izvanredno i da se svi trude maksimalno, a isto tako je očito da za posebno žestok ritam gore-dolje nismo totalno spremni. Zasad to možemo zadržati najviše 60-ak minuta, to je ono što ja pripremam za iduću sezonu i što se ipak razlikuje od stila igre Hajduka kojeg je igrao do sada - kazao je trener bijelih.

U Hajduku smatraju da su dobro prozreli taktiku idućeg protivnika.

- Novi trener, nova metla, koja uvijek bolje mete. Pa tako i moj kolega Mršić u Osijeku. Ostvarili su niz zapaženih rezultata, s druge strane mi želimo dati ono najbolje što imamo i napraviti korak dalje u našoj viziji igre.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 23:33