Nenad Dugi / CROPIX
TEŠKI POVRATAK

GDJE JE NESTAO GABRIĆ? 'Treba strpljenja, ali Drago će opet biti onaj 'stari'

Ljetne pripreme su prevaga.-Vjerujem da će Drago nakon njih biti pravi. Štoviše, u tom pozitivnom raspletu bit će najveće pojačanje za Hajduk - rekao je Miše
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. travanj 2012. 19:50

Drago Gabrić ponovno je u trenažnom procesu. Nakon što je zbog problema s mišićem lista propustio odlazak na prošlotjednu utakmicu u Osijek vratio se treningu i protekla tri dana vježbao je pod punim opterećenjem. Hoće li biti u konkurenciji za susret s Lučkim odlučit će trener Krstičević, ali u svakom slučaju Gabrić već može razmišljati o sljedećoj sezoni.

Proljeće je započeo u startnoj postavi, međutim, poslije maksimirskog derbija ponovno je pao u drugi plan. Viroze, ozljede, testovi za mlađe suigrače, i nije bilo minutaže za Gabrića.

- Za Dragu će biti ključne ljetne pripreme - smatra Ante Miše.

- Ako uspješno prođe pripreme s Krstičevićem, onda ćemo sigurno imati jasnu naznaku da je Drago na tragu nekadašnjih izdanja. Ljetne pripreme su prevaga. Osobno? Vjerujem da će Drago nakon priprema biti pravi. Štoviše, u tom pozitivnom raspletu bit će najveće pojačanje za Hajduk.

Optimist je Ante Miše, trener koji je od Vučevića preuzeo ideju da Gabrić kao ljevak igra na desnom krilu. Na toj poziciji Gabrić je napravio karijeru u kojoj je na početku ključnu ulogu odigrao Zoran Vulić.

- Morat ćemo svi imati puno strpljenja s Dragom. Karakterni igrač kao što je Gabrić mora pokazati sve što zna, ali to ne može preko noći. Treba vremena za povratak nakon one grozne nesreće koju je preživio. Zato i dalje Gabriću treba dati punu podršku, jer bez obzira što bi svi željeli da se oporavak dogodi u kratkom razdoblju, takvi procesi traže vrijeme. Uostalom, Drago je tri godine stariji nego je bio u vrijeme kada je pružao najbolje igre u Hajduku, zato nemojte uspoređivati te sezone. Ne trebaju mu opterećenja, nego normalni povratak i atmosfera puna strpljenja - zaključio je Vulić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 15:55