Damir Krajac / CROPIX
MODRI U LITVI

Trener Žalgirisa prijeti: Nije gotovo! Naša šansa su navijači i umjetna trava...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. srpanj 2014. 22:55

Podsjeća stadion Žalgirisa na prosječan sportski centar u Hrvatskoj, lijepo uređen i čist, ali s montažnim tribinama, nikad ne biste rekli da se ovdje igra europska utakmica.

- Od prve minute krenut ćemo s najboljim sastavom po trijumf - ponovio je Dinamov trener Zoran Mamić. Pobjedničkoj najavi pridružio se i Paulo Machado: - Žalgiris je pokazao u prvoj utakmici da je dobra momčad, težak suparnik. No, mi smo došli ovdje nastaviti ovaj niz pobjeda, želimo uz dobru igru još jednom pobijediti.

S druge strane, trener litavskog prvaka, Poljak Marek Zub, tvrdi da se njegova momčad sigurno neće predati. - Nije još gotovo, mi se nadamo da možemo pobijediti i napraviti senzaciju. Možda će biti manjih promjena u momčadi, u svakom slučaju igrat ćemo napadačkije nego u Zagrebu. Dinamo je pokazao da je kvalitetniji, da je favorit, međutim, umjetna trava i sjajni navijači naša su prilika - rekao je Zub.

Kad već stalno spominjemo tu umjetnu travu recimo da su Modri dvaput dosad igrali u pretkolima na toj podlozi, u Helsinkiju i Salzburgu. Jednom su pobijedili, jednom remizirali, dakle, nije baš da su ‘jazavci’...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 09:28