HRVATSKI THEO WALLCOT

Tomečak zahvalio: Hvala Vučeviću! Kada je izvukao Barišića sve mi se otvorilo...

Da počastim Tomečaka? Zašto? Nekom je sudbina centrirati, nekome zabijati, šalio se Beqiraj
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. ožujak 2011. 16:12

Ivan Tomečak je bio heroj pobjede nad Hajdukom . Uništavao je Hajduk na desnome boku. Pokazao je da može biti 'hrvatski Theo Walcott’. Naravno, ako bude igrao na ovoj poziciji prema naprijed, koja mu definitivno najviše odgovara.

- Kako je lijepo biti pobjednik derbija s Hajdukom... Uđem ujutro u pekaru, a svi čestitaju, hvale, tapšaju po ramenu - priča Tomečak.

Uz njega, jedan od junaka bio je i Fatos Beqiraj. Pitali smo Dinamovog napadača koji je jučer otputovao na okupljanje crnogorske reprezentacije je li počastio Tomečaka s obzirom da mu je sjajno centrirao za pogodak.

- Da ga počastim? Zašto? Nekom je sudbina centrirati, nekome zabijati - šalio se Bećo.

A Tomečak je protiv Hajduka isporučio svoju drugu najbolju asistenciju života. Prva je bila ona Slepički u Bruxellesu protiv Anderlechta.

- Imao sam zaista dosta prostora, morao sam imati još malo više hrabrosti i još poneki put uletjeti u šesnaesterac Hajduka. Ali pobijedili smo, ali smo imali još dosta prilika, pogotovo ja. Treba pobijediti što više utakmica do kraja prvenstva, pokušati sa što većom prednosti osvojiti naslov.

Jeste li sad treneru pokazali koje vam je pravo mjesto?

- Trener zna kad me treba staviti prema nazad ili prema naprijed. On za svaku utakmicu smisli nešto drugo, igraš tamo gdje te stavi.

Je li bilo lakše kad je Vučević u drugoj dionici umjesto beka Barišića uveo Brkljaču?

- Onda je bilo idealno! Vidio sam da su samo trojica 'iza’, mogao sam otići do kraja,

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:19