Drago Sopta / Cropix
MAMIĆEV MONOLOG

'Ti pučisti su sramota HR nogometa, svi su prijavljeni Disciplinskoj komisiji HNS-a!'

Oni su pučisti, a svi znamo kako pučisti završavaju. Oni su sramota hrvatskog nogometa, koji su s ovom skupštinom napravili ogromnu štetu - rekao je Mamić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2011. 16:24

U četvrtak je održana redovita sjednica Izvršnog odbora HNS-a, a najveća zvijezda bio je, naravno, Zdravko Mamić. Izvršni dopredsjednik Dinama odmah se 'pohvalio' potvrdom o nekažnjavanju, a onda je drvljem i kamenjem napao Igor Štimca i sve ljude koji su u nedjelju u Westinu održali izvanrednu skupštinu.

- Oni su pučisti, a svi znamo kako pučisti završavaju. Oni su sramota hrvatskog nogometa, koji su s ovom skupštinom napravili ogromnu štetu. Evo, danas stiže Platini u Zagreb, a nitko ne govori o tome. Lijepo sam ih pozvao na skupštinu u travnju da riješimo sve probleme, a ti ljudi su oblatili hrvatski nogomet na nelegalnoj sjednici - rekao je u jednom dahu Mamić zaključivši.

- Sve ćemo ih prijaviti Disciplinskoj komisiji HNS-a! Makar bi bilo najbolje da sami otiđu iz hrvatskog nogometa...

Potom se na Mamićevom nišanu našao Ivan Brleković.

- Da nema HNS-a njemu nitko ne bi znao ni ime ni prezime. Sad koristi zareze i uskličnike da udara po nama...

Dinamov boss osvrnuo se na sukob interesa, tj. na činjenicu da mu sin drži menadžersku agenciju.

- Moj sin nikad nije poslovao s Dinamom. Činjenica je da je zakon u jednom dijelu loše napisan i to se može iščitati, ali činjenica je da se u Hrvatskoj ne može normalno poslovati. Čim se vrati u Hrvatsku, moj sin će ukinuti svoju menadžersku licenciju.

Na kraju Mamić je pričao o svojoj budućnosti. Sve glasnije se spominje da mu je dosta svega i da nije daleko dan kada će otići iz nogometa.

- Da mogu ići, odmah bi pobjegao glavom bez obzira. Ali isto tako ne mogu otići kad svakodnevno gledam ljude koji su spremni na sve samo da se domognu fotelja!

USKORO OPŠIRNIJE...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 02:32