Brugge, 031110.Jan Breydel stadion, UEFA, Europska liga, grupa D, susret NK Dinamo i Club Brugge.Na slici: Igor Biscan.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
NOVA / STARA OZLJEDA

Težak je kapetanov put povratka - Bišćan požurio s treninzima, opet ga boli noga

Trebat će još strpljenja, a to je, kažu u Dinamu, osnovni Bišćanov problem. On ima veliku želju, hoće igrati i trenirati, dosta mu je pauziranja
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. veljača 2012. 19:18

Igora Bišćana opet boli noga, opet 'to nije to'. Težak je kapetanov put povratka, baš kad pomisli da se vratio, opet mora na poseban tretman. Odigrao je pola sata u Čitluku pa onda pauzirao do Portugala. Zatim je ovdje odigrao ukupno pola sata protiv Odensea i Helsingborga i - opet problemi.

Pauza je bila dugačka, nikako da Igor uhvati kontinuitet, zapravo, nije to previše čudno, sjetimo se koliko je, primjerice, trebalo Eduardu da nakon povratka uhvati nekoliko utakmica u nizu.

Trebat će još strpljenja, a to je, kažu u Dinamu, osnovni Bišćanov problem. On ima veliku želju, hoće igrati i trenirati, dosta mu je pauziranja. No, morat će još malo prikočiti, jer, svaka nova ozljeda, svaka nova stanka, umanjuje vjerojatnost konačnog povratka. A Čačić treba Bišćana, bez obzira što je upravo u obrani konkurencija najveća.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 04:29