Srđan Vrančić/CROPIX
KREŠU MU UGOVOR

Tonel odbio intervju: 'Uvijek kažem što mislim, zato je bolje da sad ne pričam...'

Iza Portugalčeva smješka krije se malo razočaranje zbog ispadanja iz prvih 11, ali ono je, zapravo, ništa prema razočaranju zbog najave kresanja ugovora
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. veljača 2012. 19:22

Tonel je došao kući, vidi se to i po njegovom raspoloženju. U Portugalu se osjeća 'na svome', smješka se, priča s ljudima, hotelskim osobljem i 'običnim građanima', a oblijeću ga i kamere portugalskih TV kuća.

Jedan je sportski kanal tako u petak napravio priču o njemu, kažu domaći kolege, nisu ga imali u programu već godinu i pol dana, a on ovdje nije baš 'no name', naprotiv.

Ipak, iza smješka krije se malo razočaranje zbog ispadanja it prvih 11, ali ono je, zapravo, ništa prema razočaranju zbog najave kresanja ugovora. On je principijelan čovjek kad je novac u pitanju i, koliko čujemo, teško će popustiti zahtjevima Dinamove uprave. I htjeli smo to provjeriti kod njega, razgovarati u Portugalu s Dinamovim Portugalcem. Prvo je pristao, a onda ipak odbio intervju.

- Poštujem medije, nije do vas. Ali, znate, ja govorim uvijek ono što mislim i osjećam! Baš zato mislim da je bolje za sve da sad ne govorim ništa!

Napisao je to i na papir, potpisao se, jer to je po novom modelu komunikacije u Dinamu dužan učiniti kad odbija razgovor za medije. Nije htio pričati, ali je rekao puno. Misli i osjeća nešto što bi u javnosti moglo izazvati buru, zato je zašutio. Ne treba biti pametan pa zaključiti kako će većina to interpretirati. Nezadovoljan je, ljutit, razočaran...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:48