Jadran Babić/Cropix
HAJDUK POD POVEĆALOM

SVI PUTEVI VODE NA POLJUD Stižu Chelsea i Liverpool, ali i inspekcija Uefe!

Hajduk već dulje vrijeme ima specifičan status u očima Uefe, pa će inspekcija iz Nyona posebnu pozornost obratiti na organizaciju utakmice i ukupnu atmosferu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2013. 22:22

Dugom nizu klubova čiji su predstavnici najavili dolazak na Poljud se jučer priključio Chelsea. Hajduku su se iz redova aktualnog prvaka Europe javili skauti, zauzet će mjesto u loži zajedno s predstavnicima Liverpoola, Wolfsburga, Anderlechta, Parme, Siene, Bologne i brojnih drugih.

Gledat će pozorno igrače jedne i druge momčadi, dinamovci su već dugo u europskom izlogu, ali i među hajdukovcima sigurno ima mladih igrača zanimljivih tržištu.

Na nedjeljni derbi dolazak je najavila i Uefa, utakmica Hajduk - Dinamo bit će pod prismotrom europske krovne organizacije. Hajduk već dulje vrijeme ima specifičan status u očima Uefe, pa će zbog toga u nedjelju predstavnici Europske nogometne federacije posebnu pozornost obratiti na organizaciju utakmice i ukupnu atmosferu. Iz Uefe je najavljena delegacija koju predvodi Nizozemac Marc Timmer, voditelj odjela za sigurnost i stadione, te članovi Komisije Kenny Scott i Englez Stephan Frosdeck. Ne zaboravimo da Hajduk još Uefi duguje ispunjenje svih uvjeta iz financijskog fair-playa zbog čega mu je rok produžen do 31. ožujka, a ispunjenje tog zahtjeva temeljni je preduvjet za dobivanje licence za europski nastup u sljedećoj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 07:56