Zagreb, 200211.Hotel Westin.Skupstina io Hrvatskog nogometnog saveza.Igor Stimac dolazi na sjednicu.Foto: Goran Mehkek / Cropix
 Goran Mehkek / CROPIX
PREDAO ZAPISNIK

Štimac: Mamićeve prijetnje užasno su me uplašile. Evo, preznojavam se od straha...

Doista mi se našao pravi javljati, a koliko njegovi ljudi, koji u HNS-u sjede u raznim tijelima, imaju prijava protiv sebe? A osim toga, kako se taj čovjek ponaša u javnosti?
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. veljača 2011. 20:42

Igor Štimac nije se doimao pretjerano zabrinut pričom o prijavi Disciplinskoj komisiji HNS-a svih onih koji su sudjelovali 20. veljače na takozvanoj Štimčevoj skupštini u Westinu.

- Da, evo se baš preznojavam - javio nam se Štimac mirnim glasom.

Izvršni odbor HNS-a zaključio je kako je na spomenutom skupu, zahvaljujući onima koji su se tamo pojavili, nanesena velika šteta hrvatskom nogometu, a ‘svetac’ Zdravko Mamić je ljutit i poručuje kako bi svima koji su tamo bili, naziva ih ‘pučistima’, bilo najbolje da sami odu iz hrvatskog nogometa.

- Doista mi se našao pravi javljati, a koliko njegovi ljudi, koji u HNS-u sjede u raznim tijelima, imaju prijava protiv sebe? A osim toga, kako se taj čovjek ponaša u javnosti, pogotovo na hrvatskim stadionima? Mislim da je on zadnja osoba koja bi trebala dijeliti lekcije - kazao je Igor Štimac.

Ipak, prijava Disciplinskoj komisiji je podnesena?

- To je samo njihov nastavak ispoljavanja sile, to rade već godinama, nije to ništa novo - kazao je Štimac.

On, pak, i dalje vjeruje kako će se priča okrenuti njemu u korist te kako će gradski ured za opće poslove, pitanje koji, priznati ‘njegovu’ skupštinu čime bi on postao novi predsjednik HNS-a.

- Mi smo donijeli zapisnik u Ministarstvo uprave, a potom će oni proslijediti zapisnik u neki od gradskih ureda, ne znamo još koji - najavio je Štimac.

Priča se tako nastavlja, sukob iz dana u dan dobiva nove elemente zapleta, a konačni rasplet još uvijek čekamo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 14:00