NAJVEĆE ZVIJEZDA

STARA ŠKOLA PROTIV NOVE Može li Rakitić u šest dana dva puta nadigrati Pirla?

Rakitić, koji je u Berlinu oduševio i s dva pirlovska dodavanja, želi novu potvrdu da je jedan od hit-igrača
Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 12. lipanj 2015. 17:35

Šest dana poslije noći berlinskih suza, ovaj put u utrobi poljudske školje, s nogometnom loptom zaplesat će legenda na zalasku Andrea Pirlo te Ivan Rakitić, nova zvijezda koja je posljednjih mjeseci zaradila svekoliko priznanje svjetske publike.

Jučer Juventus protiv Barcelone, danas Hrvati kontra Talijana. Na globalnoj razini utakmica manje važnosti, potpisat ćemo da suze neće teći, ali puna emocija. Poraz u finalu Lige prvaka ništa ne može nadoknaditi, ali Pirlo će tražiti utjehu. Dobar razlog da barem s gorkim osmijehom završi dvadesetu sezonu u profesionalnom nogometu.

Razveseliti Hrvatsku

A Rakitić, koji je u Berlinu oduševio i s dva pirlovska dodavanja, želi novu potvrdu da je jedan od hit-igrača sezone koja je na izdisaju. I bila bi to posebna, nama u Hrvatskoj posebno draga, jer bi je ostvario u dresu reprezentacije.

S manjom ukupnom prvoligaškom kilometražom nego što je Pirlo prešao samo u Milanovoj opremi, Rakitić je postao svjetski priznata veličina. Novo lice na mapi Lige prvaka koju je osvojio u manje od deset mjeseci debitantske sezone u Barçi.

Još samo večeras

Bezobrazno bi bilo reći prošlost protiv sadašnjosti, ali jedan je na odlasku, a drugi u najboljim godinama. Ivan Rakitić i Andrea Pirlo, možda još samo večeras zajedno pred vama. Vrijeme je za nogometni naklon.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 22:24