KAPETAN VATRENIH

Srna poručio iz Osijeka: Bale može sam riješiti utakmicu, ali mi moramo misliti o sebi!

Piše: ArhivaObjavljeno: 14. listopad 2012. 17:44

Nedjeljni trening, točno u podne, na pomoćnom terenu Gradaskog vrta, reprezentacija je odradila u kompletnom sastavu. Bio je to u Vedran Ćorluka, koji je dan ranije izostao s relaksirajućeg vježbanja na Bikari, a sve je normalno odradio i Dejan Lovren. Podsjetimo, on je u subotu ranije napustio trening s bolnom grimasom držeći se za leđa.

- Sad je sve u redu. Nije bilo tako strašno kako je izgledalo - kratko je nakon treninga izjavio Lovren. Momčad se tek sprema za analizu Walesa, koji je u petak preokrenuo susret protiv Škotske zahvaljujući svom najboljem igraču Garethu Baleu, kojeg cijene svi naši reprezentativci, pa tako i kapetan Darijo Srna.

- Ne treba o njemu trošiti puno riječi. On je individualac koji u svakom trenutku može riješiti utakmicu, ali imat ćemo sastanak i napravit ćemo nešto da ga zasutavimo. No, opet mi trebamo gledati sebe i našu ekipu - rekao je kapetan, koji drži da je Wales samo jedna stanica na putu do konačnog cilja i ne pridaje veliku pozornost tome što je Belgija trenutno u nešto boljoj poziciji, zbog gol-razlike.

- To ne znači ništa. Puno je utakmica do kraja i sve je otvoreno. Mi još igramo s njima, dva puta protiv Srbije, oni protiv Makedonije i prema tome dosta je utakmica još ispred nas. Ovaj start je jako bitan za nas. Priželjkujemo pozitivnu atmosferu na stadionu u utorak i novu pobjedu - poručio je Srna , koji je od novinara prvi put čuo i za izbornikovu facebook akciju razmjene mišljenja s navijačima, gdje je moguće Šrtimcu sugerirati i sastav.

- Prvi put čujem za to. Imamo izbornika koji određuje ekipu, to navijačko mišljenje je nekako simpatično, ali treba se znati tko je gazda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 08:19