Goran Mehkek / Cropix
TOT IMA NOVU VIZIJU

Sammir je kapetan, a glavni igrači Vahidovi 'ljubimci' Rukavina i Morales

Podsjetimo, Sammir je bio prvi Bišćanov zamjenik, ali mu je zbog čestih noćnih izleta i kršenja discipline Halilhodžić oduzeo tu čast. Naravno da je Sammira to pogodilo
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. svibanj 2011. 16:07

Dok se bivši trener nada da će dobiti ono što misli da mu pripada, u Maksimiru se svakodnevno trude izbrisati njegovu ostavštinu. Marijo Tot u finalu Kupa je u prvih 11 stavio Rukavinu i Moralesa, koji Vahi baš i nisu bili omiljeni igrači, a uoči gostovanja u Zadru najavio je:

- Kapetan će biti Sammir!

Nema Bišćana, nema Badelja, Brazilac će nakon nekoliko mjeseci opet imati traku oko ruke. Podsjetimo, Sammir je bio prvi Bišćanov zamjenik, ali mu je zbog čestih noćnih izleta i kršenja discipline Halilhodžić oduzeo tu čast. Naravno da je Sammira to pogodilo, napetost između njega i Vahe nakon toga stalno je rasla. U međuvremenu su kapetansku vrpcu, osim Badelja i Bišćana, nosili i Barbarić, Kelava te Cufre, koji je bio kapetan u Šibeniku, jer je Badelj utakmicu počeo na klupi. U Stanovima će povlasticu, dakle, imati Sammir.

A promijenio je Tot još jedan običaj, koji je uveo Vaha. Naime, u ovoj je sezoni bilo pravilo da se na gostovanja, sva osim Varaždina i Karlovca ide dan ranije. Čak i u Koprivnicu! Naravno da to nekima nije najbolje pasalo, igračima je već pomalo bilo dosta karantenta i dvodnevnih putovanja. Zato je u Zadar Dinamo krenuo tek danas, na dan utakmice. Ipak, prvenstvo je odavno gotovo, u Maksimiru misle da nema potrebe više gubiti vrijeme i novac na tako temeljitu pripremu za utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 23:53