Ploiesti, Rumunjska, 210814.Stadion Ilie Oana.Prva playoff utakmica za ulazak u Europsku ligu izmedju Petrolula i GNK Dinamo Zagreb.Na fotografiji: Razvan Lucescu (Petrolul).Foto: Razvan Lupica / Mediafax Foto / Cropix
 Razvan Lupica / Mediafax Foto /
VJERUJU U ČUDO

Rumunji uoči Dinama: Valjda će suđenje biti bolje, u prvom meču smo teško oštećeni!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. kolovoz 2014. 23:35

- Dokle god imamo 10 ili jedan posto šanse, mi se nećemo predati. Vjerujemo da možemo do uspjeha, da ćemo odigrati dobru utakmicu. Imali smo u prvoj utakmici u Ploeistiju puno nesreće, a i suđenje nije bilo baš najbolje, rekao je u uvodu trener Petrolula Razvan Lucescu nakon dolaska u Zagreb. Potom je ponudio i detaljnu analizu suđenja Talijana Orsata u prvoj utakmici, koju je Dinamo dobio s 3:1 :

- Poništen Tamuzov gol, penal za Dinamo je isto bio graničan, a ni prekršaj kod slobodnog udarca u zadnjoj minuti nije bio za crveni karton. K tome, Dinamovi su se igrači previše približili golu kod tog udarca. Vjerujem da će suđenje u Zagrebu biti bolje - kazao je Lucescu, čiji je otac Mircea na klupi Šahtara 2008. u Maksimiru svladao Modre 3:1. Rezultat koji bi Petrolulu donio produžetke.

- Uf, davno je to bilo. Ne, nisam se čuo s njim, ima on drugog posla, razmišlja o prvenstvu Ukrajine i političkoj situaciji, sigurno se ne bavi mojim problemima i Dinamom. Uostalom, nema u današnjem Dinamu baš igrača koji je tada igrao važnu ulogu. Uglavnom, mi vjerujemo u sebe, nadamo se da ćemo ponoviti uspjeh iz Plzena - zaključio je Lucescu.

Podsjetimo, u trećem pretkolu Europske lige Petrolul je protiv Viktorije doma odigrao 1:1, a onda u češkom Plzenju slavio s čak 4:1...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:41