Boris Kovačev / CROPIX
VAHA UOČI LOKOMOTIVE

'Puna mi je svlačionica filozofa, a ja bih trebao biti đuboks koji će sve usrećiti '

'Šime Vrsaljko je počeo trenirati, po meni prerano. Zašto? Zato što sluša tamo neke stučnjake iz Njemačke, a njihove su se prognoze dosad pokazale lošima...'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2011. 15:45

Dinamo će u subotu na Maksimiru 'ugostiti' Lokomotivu. Modra podružnica s Kajzerice, čiji je domaći teren također maksimirski travnjak, mogla bi biti opasan takmac, smatra trener Modrih:

- Igrači na posudbi u Lokomotivi, a nije ih malo, željet će se dokazati. Uvijek je nezgodno kada tvoji igrači igraju po filijalama. Uvijek imaju nešto ekstra za dokazati. Isto tako kako mnogo nmaših igrača igra u njihovim redovima svakave gluposti bi ljudima mogle pasti na pamet, pa i ona da smo pustili, zato nema opuštanja, idemo dobiti, najavio je dvoboj 24. kola Prve HNL Vahid Halilhodžić.

Strateg Modrih 'oprao' je i njemačke medicinare:

- Šime Vrsaljko je počeo trenirati, po meni prerano. Zašto? Zato što sluša tamo neke stučnjake iz Njemačke, a njihove su se prognoze dosad pokazale lošima.

Četvrtak navečer bio je rezerviran za Europa ligu. Vaha se rado prisjetio Dinamovih okršaja s Villarrealom:

- Jeste vidjeli kako su razbili Twente, a mi smo protiv tog Villarreala na Madrigalu mogli voditi 3-1 na poluvremenu.

Kako se bliži kraj prvenstva, a s obzirom i da je pitanje prvaka davno odlučeno, novinare je zanimalo hoće li u finišu HNL-a mlađi igrači dobiti više prilike:

- Imam dosta filozofa u svlačionici. Neki su nezadovoljni, a kad sam im na zimu rekao da potražei novi klub, nisu htjeli. Ja ne mogu zadovoljiti sve, a trener Dinama mora biti đuboks. Ja bi trebao usrećiti i upravu i menadžere, novinare... Određujem kako mislim da je najbolje, kazao je Vaha, a kao najbolji primjer istaknuo je Callela.

- Igra sjajno. On sad već postaje Maradona, a protiv Lokomotive će biti na tribini....

Gračanin: Pozivam navijače na prekid bojkota

Branko Gračanin, legendarni nogometaš Dinama, u svrhu promocije akcije "Zajedno za legende Dinama" gostovao je u Plavom salonu:

- Mnogo je bivših igrača kojima je potrebna pomoć. Razočaran sam posjetom na utakmicama Dinama, ali siguran sam da će biti bolje. Pozivam navijače na prekid bojkota; možete imati nešto protiv jedne osobe, ali ne možete bojkotirati svoj klub, istaknuo je Gračanin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 10:37