Ronald Goršić / Cropix
VAHID HALILHODŽIĆ

'Dinamo je napravio veliki iskorak. Ovaj nema veze s onim kojeg sam preuzeo'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. travanj 2011. 14:00

Vaha je jučer dosta govorio o napretku Dinamovih nogometaša. Spomenuo je kako se Modri mnogo više nego prije odlučuju za udarac prema golu, spomenuo je i podatak kako je Dinamo protiv Zagreba 20 puta pucao na gol, dok je Barcelona protiv Šahtara opalila 18 puta.

- To je vrlo bitan podatak kako su neki pojedinci napredovali. Da mi je netko prije četiri mjeseca rekao da će Calello onako udariti loptu kao u Kranjčevićevoj, ne bih mu vjerovao. Vi ste često pisali da je Calello otpisan, vidite da nije. Kazat ću vam još nešto. Niti jedan igrač koji je u svlačionici Dinama nije otpisan! Ako se iskažu radom, svi mogu igrati u udarnih jedanaest.

Halilhodžić je jučer maksimirsko druženje s novinarima zaključio ovim riječima.

- Dinamo je napravio veliki iskorak. Ovaj Dinamo s onim kakvog sam prihvatio nema baš nikakve sličnosti. Od kada sam ja trener u Dinamu je 90 posto igrača evoluiralo i napredovalo! Neću kazati svih 100 posto, makar mislim da su svi u nečemu napredovali. Jasno, netko više, netko manje. Oni koji su manje igrali, nešto manje. Recimo, golem napredak Beqiraja zakočio je Antu Rukavinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:33