MATIJA DJANJESIC Cropix
SUPERSPORTSKE HNL FANTASY

U 20 sati starta novo 7. kolo SuperSport HNL-a, a ovo je naša fantas(y)tična jedanaestorka

Požuri i složi svoju SuperSportske Fantasy momčad prije početka novog kola
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2022. 12:38

Večeras u 20 sati starta 7. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 5 dvoboja u kojima su triput pobjeđivali domaćini uz dva remija te čak 19 pogodaka. U ovom članku s tobom ćemo podijeliti naših fantasy 11 za ovo HNL kolo.

Na vratima bi postavili Livakovića koji će na Šubićevcu vjerojatno stati ponovno ispred vratnica imajući na umu da Čačić skoro nikad ne rotira vratara. Protivnik je Šibenik, koji je u 6 utakmica zabio samo 4 pogotka, a u 4 uopće nije zabijao, pa uz pobjedu aktualnog prvaka očekujemo i čistu mrežu.

Posljednju liniju bi onda logično popunili s fantasy draguljem - Perom Bočkajom i Emirom Dilaverom koji bi u rotaciji mogao zamijeniti Perića ili B. Šutala koji su odigrali većinu vremena u epskom dvoboju za LP u srijedu. Posljednju trojku bi još popunili s Vojtkom iz Gorice koji je zaista pojačanje te je poprilično opasan i u napadu.

Vezni red popunili bi igračima s potencijalom za asistencije i pogotke, pa smo tu onda gurnuli dvojac iz Gorice u sastavu Fruk i Golubickas. Toni je jedno od najjačih oružja turopoljskog ponosa, dok će Paulius biti zadužen za kreaciju i ulazak iz drugog plana. Ostala dva mjesta zauzeli su Çokaj i Ampem koji su u više navrata pokazali kako su jako opasni za protivnički gol.

Za kraj, ubojiti trojac predvodio bi Josip Drmić kojeg očekujemo u startnoj postavi nakon što je B. Petković odradio 120 minuta u srijedu, a koji je Modrima svojim pogotkom donio skupine Lige prvaka. Drmić bi nam ujedno i bio kapetan momčadi jer od njega očekujemo da će zatresti narančastu mrežu. Preostala dva mjesta zauzeli su dosadašnji MVP sezone - Sandro Kulenović i kapetan Rijeke Haris Vučkić - koji je jedan od rijetkim u momčadi Fiumana koji vuče svoju momčad.

image

7. kolo Hrvatske fantasy lige

SUPERSPORTSKE FANTASY HNL

Novo kolo starta u petak u 20 sati, a u ovom kolu moći ćeš birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 10:09