MIRKO FERLIN Cropix
SUPERSPORTSKE FANTASY

Gorica i Istra u petak otvaraju 7. kolo HNL-a, a derbi u Osijeku će ponuditi odgovore na mnoga pitanja

Novo kolo starta u petak u 20 sati, a do tada imaš priliku složiti svoju SuperSportske Fantasy ekipu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 10:21

Sutra u 20 sati starta 7. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 5 dvoboja u kojima su triput pobjeđivali domaćini uz dva remija te čak 19 pogodaka.

U ovom članku donosimo ti pregled najbolje momčadi prošlog, 6. kola uz najavu prvog dvoboja koji će se odigrati u Velikoj Gorici. Top 11 šestog kola Hrvatske fantasy lige čine 3 igrača Slavena, uz 2 igrača Dinama i Hajduka te po jednog pulena Osijeka, Rijeke, Varaždina i Istre.

Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili Vinko i Bruno Petković, Oršić, Raspopović, Vučkić, Čop i Delić.

image

Top Fantasy momčad 6. kola

SUPERSPORTSKE FANTASY

Kolo otvaraju Gorica i Istra 1961 na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a u četiri HNL susreta prošle sezone po jednom su slavile obje momčadi uz dva remija. Domaćin neće moći računati na usluge najboljeg igrača momčadi Anthonyja Kalika koji je suspendiran, a upitan je i Deni Jurić koji se treba vratiti na travnjake nakon ozljede. S druge strane, nakon teškog prošlog tjedna u kojem je pod virozom bilo čak 12 igrača iz Pule i dobrog rezultata u Derbiju Della Učka, Istra ulazi osokoljena u ovaj dvoboj jer u posljednja tri dvoboja ne zna za poraz. Gostima će nedostajati pouzdani Luka Marin koji je suspendiran zbog akumuliranih žutih kartona. Igrači s najviše osvojenih fantasy bodova su Fruk i Pršir iz Gorice s 18 bodova te Bakrar i Vinko Petković sa 17 osvojenih fantasy bodova.

Novo kolo starta u petak u 20 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 07:43