NIKSA STIPANICEV Cropix
SUPERSPORTSKE HNL FANTASY

Danas u 20 sati novo kolo otvara derbi na Maksimiru između prvog Dinama i posljednje Rijeke

Posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2022. 16:44

U petak u 20 sati starta 8. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 4 pobjede gostiju i domaću pobjedu Osijeka nakon koje je Nenad Bjelica dobio otkaz. O ovom kolu smo vidjeli zadovoljavajućih 11 pogodaka, a u ovom članku donosimo ti pregled najbolje momčadi prošlog kola uz najavu prvog dvoboja.

Ante Erceg prvo je ime naše TOP MOMČADI 7. kola Hrvatske fantasy lige, a TOP MOMČAD je sastavljena od po 3 igrača Istre i Osijeka, te po jednog igrača Dinama, Šibenika i Varaždina, dok su za divno čudo tu čak 2 igrača Rijeke - trenutno posljednjeplasirane momčadi HNL-a. Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili Kocijan i Žuljević iz Slavena, te Tonio Teklić koji je po nama itekako zaslužio biti u momčadi kola.

image

Top Fantasy momčad 7. kola

SUPERSPORTSKE FANTASY

Kolo starta derbijem u kojem se susreću vodeća i posljednjeplasirana momčad natjecanja. Da i mi trljamo oči, ali u petak u 20:00 na Maksimiru će snage odmjeriti Dinamo i Rijeka. Modri su u sezonu ušli rezultatski fenomenalno, a iako je u nekim dvobojima igra štekala, Dinamo je pokazao da je prvak te je na kvalitetu uzeo bodove. S druge strane, Rijeka je u sezonu krenula turbulentno - a pojačanja nisu ispunila svoja očekivanja su kao posljedica toga stigle smjene trenera, a posljednje i sportskog direktora Palikuće.

Što se igračkog kadra tiče, prvak je uskraćen za usluge dvaju Šutala jer je Boško pretrpio stravičnu ozljedu u Šibeniku zbog čega će izbivati nekoliko mjeseci. Rijeka na raspolaganju neće imati Pavlovića koji je zbog igranja rukom u stilu rukometnog vratara isključen u prošlom kolu protiv Varaždina, a ni Denisa Bušnju koji pauzira zbog akumuliranih prekršaja.

Što se kadra tiče, Ivanušec je pokazao konstantu od početka sezone koja je okrunjena pogotkom u prošlom kolu. Svoj prvi dvoboj protiv Rijeke, od odlaska s Rujevice na Maksimiru će odigrati Drmić koji bi protiv svoje bivše momčadi mogao biti dodatno motiviran da zabije. Petar Bočkaj u HNL-u pokazuje da je iznimno opasno napadačko oružje Dinama te je trenutno najbolji igrač aktualnog prvaka u HNL-u. Sa strane gostiju, troje igrača je u sezonu krenulo u očekivanom ritmu, a to su Selahi, Vučkić i Ampem koji su jedini koji konstantno pokazuju kvalitetne predstave, a u prošlom kolu im se pridružio i Alen Grgić koji je pokazao da može biti iznimno opasan prema naprijed.

U prošloj sezoni, u 5 međusobnih susreta Dinamo je slavio 2 puta, Rijeka jednom (u HNKupu na Maksimiru) dok smo u njihova prva dva susreta prošle sezone gledali golijade koje su završile s neodlučenih 3:3.

Novo kolo starta u petak u 20 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 13:43