ROBI NA KANTRIDI?

Prosinečki o interesu Rijeke: Nemam ništa u planu, niti gdje idem niti me tko zvao

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 27. kolovoz 2012. 15:54

Najgore je, u biti, šutjeti. Tada špekulacije bujaju i poprimaju nestvarne oblike. Naučio je to ovoga tjedna na svojoj koži Robert Prosinečki. Iako je na oproštajnoj presici od Crvene zvezde kazao “fakat nemam nikakvih drugih ponuda ili opcija”, u posljednjih nekoliko dana, otkad je umuknuo i krenuo pakirati kofere za povratak u Hrvatsku, Žuti je postao meta svih naslovnica.

“Prosinečki na milimetar od Olimpije” te “Žuti umjesto Scorije na Kantridi” najavljivali su ljuti boj u traženju ekskluzive. Međutim - ćorak.

- Što ima u Zagrebu? - pitao je čim je podignuo slušalicu.

Ništa posebno, Žuti kao glavna priča i jedno jedino pitanje - gdje će, u Olimpiju ili Rijeku?

- Uh, i bolje da sam ovdje dok ne završi zagrebačko vrijeme u kojem sam ja glavna priča... - rekao je više sebi u bradu, pa odlučio ušutkati brujanja.

- Gospodo, nemam ništa, baš ništa u planu. Ne znam tko me dovodi u svojstvo s Olimpijom ili Rijekom, ali ponavljam; mene nitko nije zvao, kontaktirao, pitao bilo što. Radi se o glupostima.

Donedavni trener beogradskog kluba u srpskom glavnom gradu trenutačno rješava “stvari tehničke prirode”.

- Primarno mi je sada spakirati se i riješiti školsko pitanje naših kćeri. Samo o tome mislim i u vezi selidbe imam posla preko glave - priznaje Žuti.

Ni Olimpija, niti Rijeka. Činjenica jest da je Prosinečki na tržištu, slobodan, a njegov mladi trenerski opus, kao i karizma, sigurno će privlačiti potencijalne udavače. Negdje će, dakle, završiti, ali kada i gdje, ostaje veliko pitanje...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. rujan 2024 12:20