Screenshot
'BIO JE TO VAŽAN DAN ZA HAJDUK'

PRESICA NA POLJUDU ZAVRŠILA ISKRENIM PRIZNANJEM KARIZMATIČNOG HUGA ALMEIDE 'Kažu da volim noćni život? A tko ga ne voli!?'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 01. rujan 2017. 14:48

Dan nakon rekordnog transfera u povijesti Hajduka, prodaje Nikole Vlašića u Everton, te dovođenja poznatog portugalskog napadača Huga Almeide, sportski direktor Hajduka Mario Branco izašao je pred splitske novinare.

- Bio je to važan dan za Hajduk, najviše zato što smo napravili nešto od čega će klub imati koristi i što će pridonijeti financijskoj stabilnosti kluba u godinama što dolaze. To je najvažnije. Ovo je bio pravi trenutak za to. Ne gledamo ni rekorde ni povijest, već radimo ono što smatramo da je najbolje za Hajduk – rekao je Branco i dodao:

- Sa sportske strane, neću kriti da je veliki gubitak što je Nikola otišao, ali bilo je pravo vrijeme. Zaslužio je, puno se žrtvovao za Hajduk. Čestitam mu i želim mu sve najbolje, kao i njegovoj obitelji koja mu je bila najveća podrška uz Hajduk. Ali hvala i njegovim suigračima te Carrillu i stožeru. Svi smo se složili da nikad nismo vidjeli Nikolu na tako visokom nivou i to je svakako i njihova zasluga.

FOTO Hajduk.hr

U kakvom je stanju Almeida?

- Počet će trenirati s momčadi u ponedjeljak. Bit će dostupan Carrillu, ako smatra da mu može pomoći već za Osijek.

A onda je u novinarski salon na Poljudu nonšalantno ušetao upravo Hugo Almeida.

- Želim zabijati golove i pomoći momčadi u borbi za titulu. U dobrom sam fizičkom stanju. Ne znam jeste li me pratili, ali u AEK-u sam igrao sve do sada.

Navijači su često skeptični kad se dovode stariji igrači?

- Nije me briga što ljudi govore o godinama. Kad mi tijelo kaže da više ne može, prestat ću.

Volite noćni život?

- Tko ga ne voli? Nisam fanatičan glede toga. Kad je rad, radim, a ako imam slobodno vrijeme, izaći ću – zaključio je Almeida.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:30