REUTERS
'MOŽE IGRATI U NAJJAČIM LIGAMA'

STOŽER SLAVENA BILIĆA U DUŠU POZNAJE POSLJEDNJE POJAČANJE HAJDUKA 'Kod nas je ostavio odličan dojam, zabio dosta pogodaka, međutim...'

Nikola Jurčević, bivši član hrvatske reprezentacije i sadašnji pomoćnik Slavenu Biliću u West Hamu, dao je intervju za SN i pritom prokomentirao najnovije pojačanje Hajduka - Huga Almeidu.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 02. rujan 2017. 12:53

Nikola Jurčević je radeći sa Slavenom Bilićem u Bešiktašu dobro upoznao Huga Almeidu, novog napadača Hajduka?

- Kod nas je u Bešiktašu ostavio odličan dojam, zabio je dosta pogodaka, negdje oko 15 u prvenstvu. Riječ je o igraču koji ima brzinu, moć, igru s obje noge i odličan osjećaj za gol. Ovo što sam rekao već ga opisuje kao vrhunskog napadača koji može igrati u najjačim europskim ligama. Međutim, znam da je nakon Bešiktaša napravio pravu turneju po klubovima, da je bio u Italiji, Rusiji, Njemačkoj, sada u AEK-u. Nažalost, ne znam što je tome bio razlog, zašto se tako kratko zadržavao u tim sredinama i gdje je bio problem. Ako se u Hajduku pojavi u makar solidnom izdanju, on će biti veliko pojačanje za njih i igrač koji će bez problema raditi razliku u našoj ligi. Ima 33 godine, ali ako je u dobrom stanju, to neće biti nikakav problem.

Tko je po vama prvi favorit u HNL-u?

- Dinamo bi trebao biti jači nego prošle sezone, a Dinamo je individualno sigurno prva momčad lige. Vidim da je Rijeka dovela velik broj igrača, da se Osijek pojačao, da Hajduk ima igračku širinu, premda je izgubio Vlašića. Navijač sam Dinama, ali bilo mi je drago vidjeti Rijeku kao prvaka, jer promjena je dobro došla hrvatskom nogometu. Dobre su bile i igre naših klubova u Europi, realno je jedino Dinamo podbacio, dok su ostali napravili sve što su mogli. Osobno navijam da prvenstvo ponovno bude neizvjesno, jer to će svim klubovima donijeti dobro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 23:31