Tel Aviv, 091010.Ramat-Gan Stadion.Kvalifikacijska nogometna utakmica grupe F izmedju Izraela i Hrvatske za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.Na slici: Ivica Olic sa razbijenim nosom pored doktor Bahtijarevic i fizioterapeut Sisgoreo.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
PROPUŠTA NORVEŠKU

Povijest se ponavlja: Ivicu Olića zbog slomljenog nosa čeka nošenje zaštitne maske

Sredinom drugog dijela Ola je 'popio' lakat u glavu prilikom jednog zračnog duela - i prokrvario
Piše: ArhivaObjavljeno: 10. listopad 2010. 21:00

Ivica Olić je na stadionu Ramat Gan u Tel Avivu pokazao i dokazao zašto je ljubimac trenera i izbornika s kojima je radio. Ponovno je bio jedan od najpožrtvovnijih igrača na terenu, a uz to je i stigao biti konstantna prijetnja izraelskoj obrani. Sve dok mu Ben Haim nije razbio nos, zbog čega bi mogao kao i prije pet godina nositi zaštitnu masku preko lica.

Sredinom drugog dijela Ola je 'popio' lakat u glavu prilikom jednog zračnog duela - i prokrvario. Ben Haim, koji je i prije tog starta imao žuti karton, nije prema sucu Wolfgangu Starku učinio ništa sporno pa stoga i nije dosuđen prekršaj. Vjerojatno je njemačkom arbitru svašta prošlo kroz glavu kad je vidio Olićev razbijen nos i lice prepuno krvi.

Takav više nije mogao nastaviti susret i hitno je odveden u svlačionicu, gdje mu je odmah zašiven nos. No, u našem stožeru još ne žele govoriti o prirodi ozljede, kao ni posljedicama jer čekaju se rezultati dodatnih pretraga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 17:27