HAJDUKU ODBIJENA ŽALBA

Poljud prazan i protiv Zagreba: 'Molim navijače da prosvjed prođe bez nereda'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. studeni 2014. 15:01

Hajduk će i treću utakmicu zaredom na Poljudu igrati bez publike. Nekoliko sati prije isteka roka, komisija za žalbe HNS-a na sjednici održanoj 27.11.2014. odbila je žalbu HNK Hajduk i potvrdila odluku Disciplinskog suca MAXtv Prve lige kojom je HNK Hajduk zbog nereda na utakmici 14. kola MAXtv Prve lige Zadar - Hajduk kažnjen odigravanjem jedne prvenstvene ili kup utakmice bez prisutnosti gledatelja.

Bijeli su protiv Lokomotive i Osijeka igrali pred praznim Poljudom, Rijeku su ugostili u Dugopolju, protiv Dinama na Maksimiru nisu ni igrali... Pred publikom na Poljudu momčad Igora Tudora nije igrala od kolovoza.

- Ništa se dramatično nije dogodilo, već smo ranije znali da moramo igrati bez gledatelja, žalba nam nije uspjela. Molimo sve navijače da budu dostojanstveni na velikom skupu koji će podržati naše zahtjeve za ravnopravnost u hrvatskom nogometu. Bitno je da ih na prosvjedu bude što više, ali da prođe sve maksimalno dostojanstveno i korektno, bez ikakve mrlje ili nereda! - rekao je Brbić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 17:16