GLAVNI STRATEG PSV-A

Phillip Cocu oprezan uoči Modrih: 'Rezultati ne govore o pravoj snazi Dinama'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. listopad 2013. 00:46

Ako je vjerovati Phillipu Cocuu, treneru PSV-a, Nizozemci su s punom ozbiljnošću došli u Zagreb. I, vjeruju da onaj Dinamo koji je dosad igrao Europsku ligu nije “pravi” Dinamo i da će Modri večeras pokazati drugo lice.

- Rezultati ne govore sve o Dinamu, ne daju pravi dojam o snazi tog kluba. Čeka nas teška utakmica, neizvjesna, ali vjerujem u dobar rasplet i našu pobjedu - kazao je Cocu, koji priznaje da će se svi čudno osjećati u tmurnom okruženju bez publike.

- U samoj pripremi utakmice nema razlike, kao ni u načinu igre. Jasno, bit će čudno, neobično je kad nema huka s tribina, kad je stadion prazan, igrači se drugačije osjećaju. Međutim, ne mislim da će to presuditi. Ovo je važna utakmica, momčadi su usredotočene isključivo na travnjak i ono što se događa dolje, ne toliko na tribine. Bit će čudno, ne i presudno. I jedni i drugi želimo pobijediti - kazao je Cocu

- Najvažnije je pobijediti, imamo samopouzdanja, pobijedili smo u zadnjem susretu u Europskoj ligi, želimo tako i nastaviti. Volim igrati s PSV-om u Europi, uvijek su to lijepe utakmice, stvaramo puno šansi i nadam se da će tako biti i večeras. Fokusiramo se samo na utakmicu i razmišljamo samo o tri boda - rekao je Toivonen.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 10:48