MODRA SVLAČIONICA

Šimunić: 'Da mi radimo svoj posao, treneri ne bi stalno odlazili i dolazili...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. listopad 2013. 02:03

Nakon utakmice nogometaši Dinama uglavnom su bili zadovoljni igrom koju su ponudili, ali su žalili za propuštenim prilikama. Kapetan Šimunić je kazao:

- Bilo je bolje nego do sada, no opet nije bilo najbolje. Nadam se da će golovi jednom početi curiti, ne znam zašto imamo taj problem. Igramo, pokušavamo, trudimo se, no ne ide. Mijenjali smo puno puta trenere ove sezone i to nije dobro. No, da mi radimo svoj posao kako treba, treneri ne bi dolazili i odlazili kao na tekućoj traci. Ipak, ako se gleda samo ova utakmica, pozitivni pomak je vidljiv, bili smo dosta dobri, solidno smo stajali na terenu iako je zaista jako teško igrati pred potpuno praznim tribinama. Usudim se reći da bismo pobijedili PSV da smo imali podršku naših navijača. Šteta, uvijek neki peh, trebali smo biti puno bolji u prve dvije utakmice u Europi i sada bismo bili u puno boljoj poziciji. Što je, tu je, idemo po pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca, a valjda će nakon toga krenuti nabolje.

Jedan od boljih igrača Dinama bio je Josip Pivarić, koji je kazao kako je napredak u igri vidan.

- Bilo je vrijeme da napravimo neki pomak. Reagirali smo na sve opravdane kritike, imali smo loših izdanja, ali protiv PSV-a smo igrali dobro i vjerujem da je to početak naših boljih igara, da će i na sljedećim utakmicama biti prisutan ovakav angažman i zalaganje. Novi trener Zoran Mamić s pomoćnicima Krznarom i Cvitanovićem donio nam je pozitivan šok.

Domagoj Antolić također je bio zapažen na maksimirskom travnjaku.

- Mislim da smo odigrali gotovo savršenu utakmicu iz koje su se izrodile lijepe prilike. Nažalost, opet ih nismo realizirali. Mislim da smo zaslužili pobjedu protiv PSV-a. Mučimo se s tom realizacijom, jednom nam mora krenuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:13