Duje Klarić / Cropix
MARIN LJUBIČIĆ TVRDI

'Ovo će biti naše proljeće, momčad silno želi titulu! Borit ćemo se dok postoji šansa...'

Svaka čast Splitu, no ipak oni dolaze k nama. Imaju pravo najavljivati što žele, ali smo i mi svjesni svoje snage. Poštujemo svakog, no mi smo Hajduk, tvrdi Marin
Piše: Mario VelićObjavljeno: 08. ožujak 2011. 10:05

Da je netko drugi na njegovu mjestu, možda bi se i uzoholio. U jakoj konkurenciji izborio je mjesto u prvoj momčadi Hajduka, u prva dva kola pružio jako dobru igru, pobrao same pohvale nakon izvrsnog izdanja kojeg je okrunio i pogotkom na gostovanju kod svog bivšeg kluba Zadr a. Već ga se titulira Skokinim nasljednikom, igračem koji uz Andrića čini temelj igre Bijelih. No, Marin Ljubičić odmahuje rukom, kaže da se dobre igre od njega - očekuju!

- Ma, ne bih da se sad puno piše o meni, neki veliki članci, pohvale... Ne želim iskakati, ja sam dio momčadi, a svi mi želimo samo šutjeti i raditi, imati mir i stabilnost - odmah nas je na početku upozorio Ljuba..

Lakše mu je dijeliti komplimente na tuđi račun. A nove borbe, i to jako teške, očekuju Ljubičića i suigrače do kraja prvenstva. Iduće dvije utakmice možda će biti i najteže, najprije gradski obračun sa Splitom na Poljudu, a potom i...

- Ne bih pričao o Dinamu, o njima ćemo svi razmišljati nakon što pobijedimo Split.

Prekinuli smo ga, tako je samouvjereno najavio uspjeh protiv Katalinićeve momčadi.

- Svaka čast njima, no ipak oni dolaze k nama, na Poljud. Imaju pravo najavljivati što žele, ali smo i mi svjesni svoje snage i jako motivirani. Poštujemo svakog protivnika, no mi smo Hajduk - izgovorio je Ljubičić posljednje riječi, čvrsto i samouvjereno. Isti takav pristup trebat će njemu i suigračima žele li do titule.

- Naravno da želimo! Prvenstvo je još otvoreno, svašta se može dogoditi. Nadam se da će ovo opet biti Hajdukovo proljeće, da ćemo i s Vučevićem, kao prije godinu dana sa Špacom, napraviti jedan sjajan niz. Mi od svoga cilja ne odustajemo, cijela je momčad zagrizla za osvajanje titule. Dok postoji i matematička mogućnost da je osvojimo, mi ćemo se boriti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. listopad 2024 03:26