Ronald Gorsic / CROPIX
MEDIĆ PRIJETI

'Oštete li nas protiv Lokosa, povući ću momčad! Neće nas nitko raditi budalama'

Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 28. srpanj 2014. 16:27

Dan nakon utakmice sa Slavenom Belupom u svlačionici Zagreba vlada zadovoljstvo, ali i velika doza bijesa. Dražen Medić zadovoljan je kako se njegova momčad postavila u Koprivnici te kako je odradila prvo ovosezonsko gostovanje. No, predsjednika, ali i trenera Pjesnika muči - suđenje! Koje je, prema mišljenju zagrebaša, bilo planski odrađeno...

- Slaven Belupo je napravio baš sve što i proteklih godina kada bismo gostovali u Koprivnici. Ta njihova mašinerija već godinama radi savršeno - poručio je Dražen Medić te nastavio:

- Protiv nas se u 5. minuti, na samom otvaranju utakmice, dosudi kazneni udarac koji nema veze s pameću. Pa tu nije bilo nikakvog kontakta. Ali, tako se to i radi, odmah na početku sezone nekoga treba pogurnuti, a nekim klubovima otežati nastavak sezone.

Dražen Medić odmah se prisjetio što se sa Zagrebom događalo prijašnjih godina...

- Prije dvije godine sam šutio, pa smo ispali iz lige. Ali, sada više neću šutjeti. Nikome neću dopustiti da se poigrava s NK Zagreb, ali i sa mnom. Moram zaštiti svoju momčad i svoje igrače. Branit ću se svim znanjem i informacijama kojima raspolažem, a ima ih vrlo mnogo.

Pa što se to događalo prije dvije godine kada je Zagreb ispao iz lige?

- Mi smo u prvih 10 kola bili konstantno potkradani. Nakon svake utakmice bismo se žalili na suđenje, i nakon svake utakmice bi nam Sudačka komisija potvrdila kako je suđenje zaista bilo na našu štetu. I nikome ništa. Obećavam, takve se stvari više neće događati na štetu Zagreba. Dosuditi ovakav kazneni udarac na početku susreta ne može biti slučajno! Tu ne govorim samo o primjeru posljednjega kaznenog udarca, nego i o čitavom nizu prekršaja koji nam nisu tijekom dvoboja dosuđeni. Ako se protiv NK Zagreb nastavi ovakvo suđenje, onda ću na odgovornost pozvati svoga prijatelja Zdravka Mamića koji je dopustio da se stvori takav sustav u kojem se štite isključivo privatni interesi - “rigao” je vatru Dražen Medić.

Za kraj je poručio:

- Ako se protiv Lokomotive dogodi nekakva sudačka pogreška na našu štetu, povući ću momčad s travnjaka. Nas nitko neće praviti budalama!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 05:23