Ante Čizmić / Cropix
SENIJAD IBRIČIĆ

'Ne bih rekao da su me pročitali. Uvijek imam rješenje za koje drugi nemaju odgovor'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 24. listopad 2010. 14:43

Senijad Ibričić ne bježi od kritike. Premda danas neće zbog kartona biti u sastavu za susret s Cibalijom, kapetan Bijelih je na sastanku uoči vinkovačkog dvoboja u svlačionici otvoreno priznao da prošlu europsku utakmicu nije bio na pravoj razini.

- Istina je, nisam u Sankt Peterburgu pružio što se od mene očekivalo. Trener je u pravu, bilo je to moje polovično izdanje - kazao je Ibričić.

Trener Poklepović je rekao kako su protivnici pročitali Ibričićevu igru i u tome vidi razlog njegovih slabijih izdanja u nekoliko posljednjih utakmica.

- Ne bih rekao da su me protivnici pročitali. Uvijek imam neko rješenje za koje suparnici nemaju odgovor. Ali, poštujem sve što trener kaže, nikad u karijeri nisam imao ovako ugodan odnos s trenerom kao što imam s Poklepovićem. Otkad je došao na klupu Hajduka pružam najbolje igre i treneru sam neizmjerno zahvalan za sve što mi je pružio.

Kada ćemo opet vidjeti Ibričića u dominantnom izdanju?

- Možda je dobro da jednu utakmicu odmorim premda nije vinkovačko gostovanje utakmica u kojoj bih trebao izostati. Ali, tako se dogodilo i strašno mi je žao što neću večeras biti s momčadi. Vjerujem da ću brzo vratiti formu, jer jasno je da uslijed niza utakmica dođe do laganog umora. Nije nikakvo opravdanje, dapače, smatram da ću igrati već u Kupu protiv Istre i polako vratiti formu s početka sezone - kazao je Ibričić.

Naporan raspored Hajduk čeka i do kraja jeseni, mnogo je prvenstvenih iskušenja, Kup susreta i najslađih europskih dvoboja. Sve te utakmice traže pravi Hajduk, a pravi Hajduk temelji se na odličnom Ibričiću.

- Ne bojte se, bit ću ja opet pravi kakvog ste me navikli gledati. Nije moja igra pročitana, ali i cijela momčad se mora podići. Ne može pojedinac sam vući momčad u seriji teških utakmica. Pred nama je najznačajnije razdoblje i treba nam kompletna ekipa u pravoj formi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 10:26