CROPIX
POTRAGA ZA BEKOM

NAJVEĆA ŽELJA HAJDUKA Splićani će čekati Milića do zadnjeg dana prijelaznog roka

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 24. lipanj 2015. 11:44

Enigma lijevi bek može potrajati, u Hajduku su, koliko vidimo i čujemo na Pohorju, spremni čekati Hrvoja Milića do – zadnjeg časa, sve dok ne raskrsti svoje stanje u ruskom Rostovu gdje mora ishoditi zaostale plaće i razriješiti zadnju godinu ugovora.

E sad, je li to baš 31. kolovoza, teško je to reći 70 dana prije isteka roka.

- Spremni smo čekati Hrvoja Milića do zadnjeg časa i sve karte baciti na njega – rečeno je u "off the record" razgovorima na Pohorju.

Hajduku je ponuđeno "sto livih bekova". Zamo da u pogonu imaju i Antu Vrljička (godište '97.) koji obećava, međutim trener Burić se oslanja na kadar što ga je poveo na Pohorje i umiruje čelništvo da ne trebaju žuriti. Tko žuri, vrat lomi.

Dakle, isplatilo bi se čekati Hrvoja Milića, a ne gomilati poziciju nekim novim ad hoc rješenjima. To znači da u idućih desetak dana nije realno očekivati ni da se riješi Hrvoje Milić, ali nije potrebno ni da dođe netko od ponuđenih, spominjanih, tipa Talijan Mattia Liviero, ili pak iz Videotona Stopira čiji je dolazak – stopiran!

Lijevi bek sa Zelenortskih otoka jest ponuđen, pogledan, ali mora čekati na rješenje "enigme Milić". Ako imaju u koga uložiti onda je to – Hrvoje Milić. Isplati ga se čekati. I čekat će ga se... Dotad, na lijevom beku se smjenjuju Marko Pejić, Fran Tudor, čak i Dino Mikanović koji je vičniji desnoj strani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 09:36