Vladimir Dugandžić/Cropix
ŠTO SI BOLJI, JAČE BOLI

ZVIJEZDA HAJDUKA PRIMA TEŠKE BATINE 'Jednostavno je prebrz i presnažan!'

Hajduk je u prvoj pripremnoj utakmici na austijskim pripremama pobijedio Ried s 1:0, a pobjednički pogodak, prVijenac u bijelom dresu, zabio je Kamerunac Franck Ohandza. Ipak, kao novi vođa mladog Hajduka sve se više ističe Nikola Vlašić.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. lipanj 2015. 13:23

Trener Hajduka Damir Burić bio je polovično zadovoljan prikazanim protiv šestoplasirane momčadi austrijske lige u Steyru.

"Imali smo faza u utakmici s kojima sam jako zadovoljan, ali isto tako neke stvari nismo tako dobro sproveli. Vidi se da rad koji svakodnevno odrađujemo daje rezultate. Svakog protivnika respektiramo, a i igrači koji su ušli s klupe dobro su odradili svoje zadatke. Igrači moraju što bolje akumulirati rad jer nas čeka zgusnuti raspored i puno je putovanja pred nama. Trebamo se pametno organizirati. Imamo dovoljno velik igrački kadar. Nemamo problema s ozljedama. Sve igrače koje smo doveli pomažu nam da cijelu grupu podignemo na višu razinu", izjavio je Šolta nakon utakmice i prokomentirao prvijenac Ohandze koji je u jednom danu postao ljubimac Torcide.

"Zadovoljan sam s s Franckom. On će kako vrijeme bude odmicalo biti sve bolji. Sušić nam se priključio naknadno i prolazi individualni rad, kao uostalom i Franck, kako bi bio što bolji", rekao je Burić pa pohvalio svog dragulja Nikolu Vlašića, koji postaje pravi vođa mlade Hajdukove momčadi, ali i prima velike batine.

"Vlašić je dobio toliko batina jer je za svakog protivničkog igrača prebrz i presnažan da ga jedino mogu zaustaviti teškim prekršajima. Obrana je bila koncentrirana, a pokazalo se da momčad može biti dobra u oba pravca. Na kraju mogu biti zadovoljan jer svaka pobjeda generira pozitivne stvari. Na dobrom smo putu, ali još je dug put pred nama", zaključio je Burić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 19:56