Josko Ponoš/ CROPIX
OSTAJE PREDSJEDNIK

Nadzorni odbor Hajduka prihvatio Malešovu ispriku i prihvatio 'projekt Barcelona'

A onda od ponedjeljka – juriš u novu sezonu! Kako kažu službeno „odmah nakon Lokomotive slijedi precizno definiranje struke i revizija igračkog kadra
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. svibanj 2011. 22:46

Članovi Nadzornog odbora Hajduka dali su popodne punu podršku predsjedniku uprave Hrvoju Malešu!

Prihvatili su njegovu ispriku koja je već objavljena u medijima i tako se za Hajduk „slučaj ustaška kapa“ stavio ad acta.

Bilo je doduše raznih špekulacija glede postupka „bijelih“ u svezi s pojavljivanjem Malešove fotografije s kapom na kojoj je ustaško znakovlje, o tome se minulih dana dosta pisalo i komentiralo, s nestrpljenjem se očekivalo što će Hajdukov NO kazati na svome prvom sastanku, sastali su se danas popodne i kazali svoje:

Maleš ide dalje, „nadzornici“ su prihvatili Malešovu ispriku, stoji u službenom priopćenju na klupskom portalu kojim je Hajduk poslije sjednice komunicirao s javnosti...

Hajdukov Nadzorni odbor prihvatio je i „projekt Barcelona“, čeka se svaki tren da Barcelona na svome portalu objavi svoj dolazak u Split, a „ bijeli“ su primili na znanje izvješće svojih izaslanika glede pregovora s agencijom MediaPro koja organizira gostovanje Barcelone.

O tome se već razgovaralo na ranijem sastanku „nadzornika“, ali tada nije bilo kvoruma, pa su odluke prolongirane za iduću sjednicu u punom sastavu. A to se dogodilo popodne, neophodni kvorum petorice nije izostao. Sastali su se iza 14 sati u Poljudu i bili vrlo ekspeditivni.

Na portalu je objavljeno kako je dolazak Barcelone gotova stvar, agencija MediaPro je dobila prvu bankovnu garanciju za prvu Hajdukovu tranšu/uplatu (200.000 eura).

Poruka sa sastanka ujedno je i poziv aktualnim nogometašima da svladaju – Lokomotivu, upravi je jako stalo da barem zadnja utakmica prođe dobro, pobjedom, da se osigura drugo mjesto.

A onda od ponedjeljka – juriš u novu sezonu! Kako kažu službeno „odmah nakon Lokomotive slijedi precizno definiranje struke i revizija igračkog kadra što podrazumijeva i pojačanja za novu domaću i europsku sezonu“!

Je li napravljen novi korak do Alessandra Costacurte? Hoće li se pokrenuti možda prema Vladimiru Petkoviću? Neće o tome kazati službeno, premda su i o tome diskutirali.

Nova sezona počinje prozivkom već 6. lipnja, za dva tjedna, a do tada treba imati više-manje jasnu sliku, od ponedjeljka već da se bistri...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:42