Nikola Vilić/Cropix
POLJUD ĆE GORJETI

Hajduk nakon samo dva i pol tjedna prodao 16.000 ulaznica za Barcelonu!

To je službena brojka od četvrtka ujutro, pa se može slobodno reći da je pola stadiona već prodano, jer kapacitet poljudske ljepotice je 33.500 mjesta...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 01. srpanj 2011. 14:39

Nakon dva i pol tjedna prodaje kupci su preuzeli više od 16.000 ulaznica za susret Hajduk - Barcelona. To je brojka od četvrtka ujutro, pa se može slobodno reći da je pola stadiona već prodano, jer kapacitet Poljuda je 33.500 mjesta. Ulaznice su do 12. srpnja po aktualnoj cijeni, a posljednjih 10 dana bit će nešto skuplje nego do tada.

Utakmica između Hajduka i Barcelone već je privukla golemu pozornost medija, ali s Poljuda ponovno upozoravaju da će proces akreditiranja službeno započeti od ponedjeljka 4. srpnja. Stoga se svi dosad primljeni mailovi sa zahtjevima za akreditacije smatraju nevažećim. Pritom iz Hajdukove press-službe upozoravaju da će za novinare biti ukupno 130 mjesta, od kojih će sigurno polovicu zauzeti novinari iz Barcelone i svijeta.

Za hrvatske novinare bit će 60-ak mjesta, a u tu kvotu moraju ući novinari pisanih medija, radijski i novinari TV kuća koje ne obavljaju izravan prijenos. Bit će gužve kao nikada dosad, jer prioritet će imati novinari koji su proteklih godina pratili Hajduk, a njih je na svakoj utakmici bilo više od 20. Očekuje se da će biti zaprimljeno čak pet puta više zahtjeva za akreditacije nego je mjesta za press na poljudskom stadionu.

Linker
24. rujan 2024 18:35