Duje Klarić/CROPIX
PROBLEMI U HAJDUKA

Mišo na mukama: 'Momčad mi se ispraznila, kako igračima vratiti naboj?'

Bijeli su bili silno motivirani, cijeli prošli tjedan živjeli su u ritmu derbiju. Silno iščekivanje pretvorilo se u veliko razočaranje. Nema derbija, samo trening
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. veljača 2013. 08:08

Umjesto na utakmicu, Bijeli su otišli na pomoćni travnjak Poljuda. Trenirali su u nedjelju navečer, premda to nije bilo drago ni najvećem ljubitelju treninga, njihovom treneru Miši Krstičeviću.

- Osjetio sam na treningu da su se igrači ispraznili. Sve što se događalo ostavilo je traga na njima - požalio se Krstičević.

Logično, jer Bijeli su bili silno motivirani, cijeli prošli tjedan živjeli su u ritmu derbiju. Silno iščekivanje pretvorilo se u razočaranje. Nema derbija, samo trening.

- Znam što ćete pitati. Igrače treba vratiti u ritam, treba im ponovno dati onaj isti naboj kao što su imali uoči nedjelje. Bit će posla - kazao je Krstičević i dodao:

- Još uvijek mislim da se moglo igrati. Ako ne u planiranom terminu, onda malo kasnije.

Ali, nije se igralo i Krstičević mora do srijede igračima ponovno usaditi golemi naboj i motiv. Pred Bijelima je ponovno derbi. Utakmica produženog trajanja. Kako će se odgoda odraziti na igrače pokazat će nam u srijedu na Poljudu, ali atmosfera više ne može biti ista.

- Svjesni smo da neće biti isti broj gledatelja. Ali mi ćemo u svakom slučaju pružiti maksimum - najavio je Krstičević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 09:37