Tom Dubravec/CROPIX
HAJDUK KREĆE NAPADAČKI

Krstičević: 'Katastrofa je što se nije igralo u nedjelju, ali što nam vrijedi plakati...'

Piše: HinaObjavljeno: 26. veljača 2013. 15:14

Trener nogometnog kluba Hajduk Mišo Krastičević najavio je da će njegova momčad učiniti sve kako bi u sutrašnjem derbiju na Poljudu pobjedila Dinama u prvenstvenoj utakmici koja je trebala biti odigrana u nedjelju, ali su je suci odgodili zbog natopljenosti terena kišom.

- Moramo naći motive za sutrašnju utakmicu, igrat ćemo napadački i pokušat ćemo stvoriti što više šansi za postizanje zgoditaka, te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da u sutrašnjoj utakmici pobijedimo Dinama - rekao je Krstičević na današnjoj konferenciji za novinare. Istaknuo je kako ne vjeruje da će njegova momčad, unatoč neiskustvu, podleći naboju sutrašnjeg derbija.

Kao u filmu Beskrajni dan. I jedni i drugim imaju novu priliku krenuti iz početka, donekle drugačije izmiješati karte...

- Nemam što puno sada govoriti. Što sam govorio ranije, stoji i i sada s naše i Dinamove strane. Izmišljati toplu vodu bilo bi suvišno - kazao je Hajdukov trener Mišo Krstičević koji i dalje govori kako bi za njegovu momčad bilo bolje da se igralo u nedjelju, ali...

Prema Krstičevićevim riječima, koji vjeruje da će na sutrašnjoj utakmici protiv Dinama na Poljud doći navijača u jednakom broju kao što ih je došlo u nedjelju kada je utakmica odgođena, Hajdukova publika je probirljiva i uvijek očekuje dobar nastup momčadi i golove. U nedjelju je na Poljudu bilo oko 25.000 gledatelja.

- Najvijači Hajduka imaju pravo od svih nas tražiti maksimalni angažman bez obzira što nemamo plaće - kazao je Krstičević. U tom je kontekstu istaknuo da Hajduk nikomu nije ostao dužan te da će se bivšem nogometašu Hajduka Almiru Turkoviću isplatiti više od milijun kuna duga iz 2004. godine.

- Činjenica je da smo se mogli bolje organizirati - rekao je Krstičević, napomenuvši kako svatko, od predsjednika Nadzornog odbora Jospipa Paladina do čistačice u klubu, mora svoj posao raditi odgovorno.

Krstičević je ponovio da je Hajduk želio da se ova utakmica na Poljudu odigra u nedjelju, ali su postojale i objektivne okolnosti zbog kojih ona nije odigrana.

- Neodigravanje utakmice u nedjelju protiv Dinama stvorilo je Hajduku nove probleme jer već u subotu u Vinkovcima moramo igrati protiv Cibalije s obzirom da nije prihvaćen naš prijedlog da se ta utakmice pomakne na nedjelju - kazao je Krstičević

U srijedu će na utakmici između Hajduka i Dinama po prvi put suditi šest sudaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 03:28