CROPIX
KAZNENA PRIJAVA

Marković prostački reagirao na novo uhićenje: J*** mi se i za Praliju i za sviju po redu!

Moje mišljenje je da je svega toga dosta. J*** mi se i za Praliju i za sviju po redu", rekao je Marković. Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić kratko poručio - nazovite kasnije
Piše: ArhivaObjavljeno: 04. siječanj 2012. 14:48

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković je u izjavi za Media Servis prvo istaknuo kako nema pojma o Pralijinom uhićenju jer se nalazi u Umagu, a onda je po tko zna koji put prostački komentirao.

- Moje mišljenje je da je svega toga dosta. J*** mi se i za Praliju i za sviju po redu", rekao je Marković. Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić je novinarima Media Servisa tek kratko poručio da ga - nazovu kasnije.

USKOK je prevezao Nenada Praliju u Zagreb, već ga ispitao i izdao priopćenje u kojem navodi kako provodi istragu nad tri osobe zbog sumnje da su primale mito i zlouporabljale ovlasti u gospodarskom poslovanju. Protiv sve trojice optuženika podignuta je kaznena prijava.

Nakon iznošenja obrane, ispitanici će biti dovedeni pred suca istrage na Županijskom sudu koji će odlučiti o mjeri jednomjesečnog istražnog zatvora. Upravo to je želja USKOK-a, a ukoliko se ona ostvari, bit će odvedeni u Remetinec.

Praliji ne gine izlazak pred suca, a branit će ga Ljubo Pavasović Visković, član nadzornog odbora Hajduka i poznati odvjetnik. Taj scenarij ipak nije siguran, jer bi se Visković tim činom vjerojatno doveo u sukob interesa, tako da će morati birati između svoje funkcije i svoje profesije.

Priopćenja USKOK-a i Splita

- Djelatnici PNUSKOK-a, po nalogu Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela davanja mita i zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju. Protiv troje osumnjičenika USKOK-u je podnesena kaznena prijava - stoji u priopćenju USKOK-a iz kojeg se da zaključiti kako je riječ o novom slučaju plaćanja za pošteno suđenje.

U poslijepodnevnim satima iz kluba su se javnosti potom obratili priopćenjem.

- Uprava RNK Split je putem medija upoznata sa službenim priopćenjem MUP-ovog odjela za odnose s javnošću. Vezano uz spomenuti slučaj klub nitko nije kontaktirao te nemamo nikakvih saznanja osim ovih koje donose mediji. S obzirom da se radi o dva bivša i jednom sadašnjem djelatniku kluba pratit ćemo razvoj događanja te ćemo se u slučaju potrebe očitovati u skladu sa zakonom - stoji u prioćenju kluba s Parka mladeži.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. srpanj 2024 01:16