VINKOVČANI NE ODUSTAJU

'Marić nam se rugao 'ajoj sorry, nisam vidio!' A pomoćnik je Vidoviti Milan?'

Ovaj naš nogomet treba na sezonu-dvije "skinuti s aparata", pa da igramo pošteno, za svoj gušt, za pečeni odojak i gajbu piva - rekao je stoper vinkovačke Cibalije
Piše: damir begovićObjavljeno: 13. ožujak 2011. 22:42

Petar Tomić nakon utakmice protiv Dinama lansirao je sljedeću rečenicu:

- Hrvatski nogomet treba ukinuti!

Dan kasnije, nakon prospavane noći, Cibalijina smo stopera priupitali što ga je toliko ojadilo i misli li još uvijek isto?

- Sudac Marić nam se doslovno rugao. “Ajoj, sorry, nisam vidio!”, to nam je govorio nakon jednog previda na našu štetu i usput nam se smijao u lice. Pa za tri minute ista scena... To je ono što najviše boli, taj osjećaj bespomoćnosti. Ovaj naš nogomet treba na sezonu-dvije “skinuti s aparata”, pa da igramo pošteno, za svoj gušt, za pečeni odojak i gajbu piva - rekao je Tomić.. No, Oko sokolova nije detektiralo niti jednu krucijalnu sudačku pogrešku.

- Prema obrazloženju koje je pritom ponuđeno ispada da se kazneni udarac sudi jedino ako te suparnik “zajaši” s leđa. Gledao sam snimku barem 10-ak puta, kontakt je nedvojben, to je morao biti kazneni udarac i k tome crveni karton za Tonela. Poništeni pogodak? Onaj pomoćnik (Fegeš, nap. a.) je izgleda neki Vidoviti Milan; Parmaković nije još ni centrirao, a on je već signalizirao zaleđe....

Dinamovci su se nakon utakmice žalili na pretjeranu žestinu u igri Nebesko-plavih...

- Istina, bilo smo malo oštriji nakon Radotićeva crvenog kartona. Inače, oštru igru prvi su započeli oni, Brezovec je u 5. minuti “pokosio” Kresingera, ali žuti karton nije dobio - zaključio je Tomić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 06:45