Damir Glibušić / Cropix
TUŽBE I PRIJETNJE SMRĆU

Čulo: Neka Marić dokaže da nas nije krao. Neka nađe svjedoke, mi ih imamo 6.000!

Ne znam ništa o prijetnjama smrću, niti vjerujem da je to istina. Fegeša poznajem, što se mene tiče on je bio i ostao prijatelj moje obitelji - rekao je Dino Kresinger
Piše: damir begovićObjavljeno: 23. ožujak 2011. 22:24

Bruno Marić, nogometni sudac iz Daruvara, zbog klevete i uvredljivih izjava podiže tužbu protiv Željka Čule, predsjednika HNK Cibalia . Čulo je navodno izjavio da je "Marić utakmicu Cibalia - Dinamo odsudio po zadatku".

- Nije mi jasno gdje tu postoje elementi klevete i što je tu uvredljivo? Svaka utakmica je zadatak, samo što ga Marić u konkretnom slučaju nije pravedno odradio. Postoji više od 6.000 svjedoka koji mogu potvrditi da je Marić na toj utakmici sudio tendenciozno i nekorektno na štetu Cibalije. I to mu nije prvi put da nas je oštetio - rekao je Čulo, te najavio kako će vinkovački prvoligaš razmisliti o podizanju protutužbe protiv Brune Marića i to za naknadu štete.

- Cibalia je kudikamo veći gubitnik od Marića. Taj bod možda će nam nedostajati u borbi za Europu, a plasman u Euroligu donosi nam najmanje 90.000 eura. A gdje su još sponzorska sredstva i sredstva od prodanih ulaznica? Neka Bruno Marić dokaže da Cibalia nije oštećena protiv Dinama pa ću mu se ispričati za navodnu klevetu - dodao je Čulo.

Oglasio se i Dino Kresinger, čiji je otac Stjepan navodno prijetio smrću Marićevom pomoćniku Fegešu koji je Cibalijinom centarforu poništio, ispostavilo se kasnije, regularan pogodak.

- Zatekli ste me, ne znam ništa o tome, niti vjerujem da je to istina. Fegeša poznajem "već sto godina", što se mene tiče on je bio i ostao prijatelj moje obitelji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 23:09