Ronald Goršić/CROPIX
GAZDA UPOZORIO IGRAČE

Mamić najavio mobilizaciju: 'Nećemo se lagati, idemo na pobjedu, samo nas to zanima!'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 02. listopad 2013. 16:08

Svjesni kako im pobjeda u Bugarskoj vraća nadu u europsko proljeće, Dinamo kreće na Ludogorec otvorenog garda. Remi je donekle prihvatljiv zbog atmosfere, ali u rezultatskom smislu on neće značiti puno, dok bi poraz u Sofiji bio nastavak agonije... No, o ovom posljednjem malotko razmišlja. Barem tako sugerira raspoloženje Dinamove ekspedicije koja je otišla u Bugarsku. Omiljena rečenica Branka Ivankovića nije izostala niti ovog puta.

- Ambicija Dinama uvijek je ista. Igrati napadački i tražiti gol - poručio je trener kluba iz Maksimira koji je u Zagrebu ostavio Rukavinu, Leku, Čalušića i Antolića, kojeg je uhvatila viroza.

Isti problemi muče Brozovića i Šimunića, ali oni bi trebali biti spremni za okršaj na Vasilu Levskom. I dok bi se neki igrači zadovoljili bodom, Zdravko Mamić najavio je mobilizaciju.

- Nećemo se lagati. U Bugarsku idemo na pobjedu i to je jedino što nas zanima. Upozorio sam igrače, rekao im da imaju veliku odgovornost prema klubu i svojim obiteljima - jasan je bio Dinamov alfa i omega.

Nije Mamić obećao posebne premije, ali svlačionica ionako ima čvrsto obećanje da će im pripasti sva nagrada od Uefe ako prezime u Europi. A gdje ćeš boljeg motiva od punog džepa...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 00:39