Drago Sopta / Cropix
BARIŠIĆ OTKRIVA

'Maksimir sljedeće godine pod krovom! Zapadna i sjeverna tribina biti će natkrivene'

Projekt pokrivanja zapadne i sjeverne tribine koštat će između 50 i 60 milijuna kuna. Mi ćemo pak preuzeti brigu oko održavanja, kazao je predsjednik Dinama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. rujan 2011. 19:18

Ovo nije šala, ovo nije naklapanje, Maksimir će sljedeće godine biti pod krovom! Odnosno, pod krov će zapadna i sjeverna tribina. Potvrdio nam je to predsjednik Modrih Mirko Barišić...

- Imamo obećanje od gradonačelnika i gradske Uprave da će sljedeće godine zapad i sjever biti pokriveni! Oni će Gradskoj skupštini predložiti uvrštenje te financijske stavke u proračun za sport. Nadamo se da će to biti odobreno, te da će na taj način 20 tisuća gledatelja biti pod krovom.

Sjajna je to vijest, ne samo za poklonike Dinama, već i za sve one koji dolaze na utakmice reprezentacije. Za projekt pokrivanja Maksimira već je napravljen statički proračun, a koliko bi koštala izvedba?

- Projekt pokrivanja zapadne i sjeverne tribine koštat će između 50 i 60 milijuna kuna. Mi ćemo pak preuzeti brigu oko održavanja. Dinamo je uložio u dosadašnje uređenje stadiona, ali daljna takva ulaganja bila bi financijski ples na ivici noža, pa je logično da uloži Grad - zaključio je Barišić.

Maksimir pod krovom? Tko se tome mogao nadati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 15:44