Ante Čizmić/CROPIX
PRONAŠLI KUPCA

Maccabi Haifa nudi milijun eura za Tomasova! Hajduk pristao, čeka se Sinovčić

Piše: Mario VelićObjavljeno: 14. siječanj 2012. 23:16

U Hajduku su konačno dobili dobru vijest, stigla je ponuda za Marina Tomasova kakvoj su se nadali. Maccabi Haifa, izraelski klub u kojem je posljednju polusezonu uspješno odradio drugi Zadranin Jurica Buljat, nudi okruglih milijun eura! Od toga iznosa bi 60 posto, odnosno 600 tisuća eura pripalo Hajduku, ostatak samom igraču, takva razdioba uglavljena je ugovorom. Svjesni su u taboru Bijelih da Marinu istječe ugovor za šest mjeseci pa nisu u poziciju tražiti puno više za njega, zato se ova ponuda iz Izraela doima kao mana s neba. Zaista, poplaćali bi u Hajduku dio dugova, došli malo do zraka, usto smanjili rashode za 90-ak tisuća eura koliko bi Tomasovu morali platiti da ostane na Poljudu do kraja tekuće sezone. Još neka pri odlasku oprosti plaću-dvije, kako je su to ranije velikodušno napravili Mario Brkljača i Tomislav Glumac pri prelasku u Sibir, odnosno Split, Malešu bi bila puna šaka brade. I eura.

No ništa još nije gotovo, čeka se privola igračeva “savjetnika” Rene Sinovčića. Iz Hajduka nam stižu informacije da se, što se njih tiče, posao može odmah privesti kraju, no moraju čekati dok Reno ne da svoj blagoslov! Hajduk je zadovoljan ponudom, ne treba to napominjati, a niti sam Tomasov ne bi trebao biti nezadovoljan sa oko 300 tisuća eura plaće koju mu nude Izraelci. No navodno Sinovčić čeka ne bi li netko ponudio koju stotinu tisuća eura više, postoje nekakve naznake da se može očekivati barem još jedna ponuda, njemu se stoga ne žuri.

I dok su takve informacije iz tabora Bijelih zaobilaznim kanalima stigle do nas, Sinovčić tvrdi da o navedenoj ponudi ne zna ništa.

- Pitajte njih u Hajduku da vam potvrde, to je stvar kluba. Ni ja ni Marin o tome ne znamo ništa - iz Zadra vraća Sinovčić lopticu na Poljud. Ne žuri mu se, ima još vremena, prijelazni rok nije ni blizu kraja.

- Neće ništa biti ovog vikenda, pričekajmo do ponedjeljka, utorka, onda ćemo nešto više o svemu znati - veli Sinovčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 03:28