Boris Kovačev / CROPIX
POVRATAK NA TEREN

Krstanović: Nisam zabrinut za karijeru, u ovom trenutku je najvažnije da sam zdrav

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. kolovoz 2012. 14:29

Visoki momak iz Tomislavgrada vratio se u momčad. Ivan Krstanović nakon dva mjeseca stanke zbog ozljede priključio se treninzima.

- Napokon sam počeo trenirati. Sad sam sretan kao malo dijete - kazao nam je Krstanović.

Dodao je i ovo:

- Jedva čekam da zaigram.

O čemu se zapravo radilo? Kad se ozlijedio, svi su u prvi mah govorili o ozljedi trbušnog zida. Međutim, dijagnoza se skrivala negdje drugdje.

- Malo mi se pomakao - kuk. To je utjecalo na bolove u trbušnom zidu. Posljedice su se osjetile na aduktoru. Sada je hvala Bogu sve dobro, ništa ne boli.

Nije mu bilo lako kad su počeli bolovi.

- U prva dva dana dobio sam 32 injekcije! U Münchenu, kod doktora Müller-Wohlfartha. Prije desetak dana sam počeo trčati, a sad sam se evo i priključio prvoj momčadi.

Što su vam kazali liječnici, kakva je perspektiva, hoćete li opet imati slične probleme u budućnosti ili je sve riješeno?

- Sad je sve kako treba. Zapravo, nisam nikad imao jake bolove, više me je nešto “štipalo”. Dok sam hodao, ništa me nije boljelo, samo sam osjetio bol kad sam udario loptu.

Propustili ste pripreme, zapravo propustili ste mnogo toga. Morate mnogo toga nadoknaditi, jeste li psihološki spremno za krenuti ispočetka?

- Dosta sam propustio, definitivno. Ali nadam se da ću se vratiti još bolji nego što sam bio. Siguran sam u to, vjerujem u to.

Znači, niste zabrinuti za karijeru?

- Nisam zabrinut. U ovom trenutku mi je najvažnije da sam potpuno zdrav. Sasvim mi je jasno da će mi biti teško uhvatiti poziciju u momčadi jer tu su momci koji su trenirali i koji su u prednosti. Ali navijao sam za svoju konkurenciju, veselio se svaki put kad su Bećo i Čop zabijali golove. Moj povratak sigurno neće biti lagan, ali na kraju će biti uspješan. Neka mi trener samo da neku minutažu, 15-20 minuta, malo po malo.

Kad biste mogli biti potpuno spremni za istrčati na travnjak, tih 15-20 minuta koliko priželjkujete?

- Već idući tjedan. U Zadru neću moći, ali sljedeće prvenstveno kolo, zašto ne? Treba mi još malo kondicije.

Kako vam izgleda Dinamo bez vas?

- Dobro. Dečkima treba čestitati, ponosan sam na njih. Sad još samo da uđemo u Ligu prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 05:43