Drago Sopta/CROPIX
KAZNE ILI KRIZA

Kriza ili Mamićeva osveta? Dinamo kasni već 20 dana s isplatom ugovornih rata!

Neki kalkuliraju i da Mamić nije želio isplatiti te ugovorne rate da bi stvorio 'masu za prebijanje', koja će uskoro biti potrebna. Jer, u siječnju će uslijediti čistka u svlačionici
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. prosinac 2011. 10:02

Kriza u Maksimiru ili to samo 'imperija' uzvraća udarac?! Dinamovi igrači dobili su redovite plaće, ali nisu dobili ugovorne rate koje su trebale 'sjesti' još početkom prosinca!

Naravno, daleko je to od situacije u kojoj se nalaze igrači Šibenika i Karlovca, primjerice, Dinamo je što se financija tiče za sve njih drugi svemir. Međutim, s obzirom da nitko ne pamti kad se zadnji put u Maksimiru dogodilo nešto slično, kad je u Dinamu zakasnila ijedna novčana obveza samo jedan dan, onda je to u svakom slučaju vijest, i nije čudno da se po Zagrebu već naširoko priča o kašnjenju isplata u Maksimiru.

- Ne znamo još kolike će biti kazne za podbačaj u Ligi prvaka, za sramotu koju su igrači nanijeli klubu. Oni su glavni krivci, bit će sigurno drastično kažnjeni - rekao je Zdravko Mamić nekoliko dana nakon poraza od Lyona, već tada najavio da će igrači vjerojatno ostati uskraćeni za premije od 35 tisuća eura po glavi.

Jesu li to te drastične kazne? Ako jesu, onda bi neki igrači bili uistinu drakonski 'sasječeni', neki ukupno i s više od 150 tisuća eura! Bile bi to najveće kazne u povijesti kluba

Neki kalkuliraju i da Mamić nije želio isplatiti te ugovorne rate da bi stvorio 'masu za prebijanje', koja će uskoro biti potrebna. Jer, u siječnju će uslijediti čistka u svlačionici, ima dosta igrača koji bi mogli otići pa neisplaćena ugovorna rata može biti dobar kapital.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:23