Postavljanje travnjaka na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek-Apaš‘ u Koprivnici

 NK SLAVEN BELUPO
SLAVEN BELUPO

Prvoligaš mijenja travnjak: Pronašli dobitnu kombinaciju, a sve nadgleda legenda kluba

U Koprivnicu je stigla nova podloga, shvatili su da hibrid više nije za upotrebu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. lipanj 2024. 19:07

Ovog tjedna u Koprivnicu je stigla nova podloga za glavni teren Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek - Apaš‘. Klupska uprava shvatila je da stari hibridni travnjak više nije bio za upotrebu, pogotovo nakon proljetne polusezone kad su gotovo svi treneri gostujućih momčadi u svojim izjavama kritizirali katastrofalno stanje terena.

Stoga su u koprivničkom klubu odlučili izdvojiti dio novca pristiglog iz prodaje Ante Crnca i Arbëra Hoxhe i uložiti ga u novi travnjak koji bi u novoj sezoni trebao biti jedan od boljih u SuperSport HNL-u.

Postojat će i jedna bitna razlika u odnosu na raniju podlogu. Naime, na Apaš se vraća prirodna trava, i to bi uz ranije postavljenu drenažu trebala biti dobitna kombinacija bude li se travnjak dobro ‘mazio i pazio‘. A za te radnje zadužen je šef zelenih površina na koprivničkom stadionu Zdravko Međimorec Daja, bivši legendarni branič Farmaceuta.

image

Novi travnjak na Apašu

NK SLAVEN BELUPO

Nova podloga u Koprivnicu je stigla u rolama iz Mađarske i to u 15 kamiona, a nakon postavljanja će trebati određeno vrijeme kako bi travnjak bio spreman za upotrebu.

Zasad je sigurno da će se prijateljski ogled s mađarskim Kecskemetom 6. srpnja odigrati na igralištu Tehničara u Cvetkovcu, a moguće je da će novi travnjak premijeru doživjeti 12. srpnja protiv mostarskog Zrinjskog.

Ipak, najvažnije je da će teren biti spreman za novu sezonu, a prvu domaću utakmicu Farmaceuti će igrati tek sredinom kolovoza protiv Lokomotive.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. lipanj 2024 19:07